Srijeda, 19 lipnja, 2024

Iako je proljeće, vrijeme je kao da je jesen: Toplija odjeća će biti potrebna

Preporučeno

Jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno. U većem dijelu zemlje pada kiša.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i slabom grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14°C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Padavine većinom prije podne. Najviša dnevna temperatura zraka oko 11°C.

Sutra u Bosni i Hercegovini djelomično vedro, povremeno sa slabim lokalnim pljuskovim. Više padavina se očekuje tokom noći na nedjelju. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17°C.

Upravo se čita:  Nove američke sankcije: Na crnoj listi sedam kompanija povezanih s porodicom Dodik

Prekosutra u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 17°C.

U ponedjeljak, u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C, na jugu zemlje do 16°C.

Upravo se čita:  Slučaj odavanja počasti u Kalinoviku, rodnom mjestu zločinca Mladića: Je li iko u OSBiH sankcionisan

Drugog dana radne sedmice, u utorak oblačno vrijeme sa kišom. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9°C, na jugu do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 17°C, saopštili su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Američke sankcije gase račune i televiziji Una, ali “Prointer” će biti u najvećem problemu

Kao prvu posljedicu, firme koje su jučer sankcionisane od strane Sjedinjenih Američkih Država, u najskorijem roku mogu očekivati gašenje...

Još vijesti za vas