Subota, 13 srpnja, 2024

Ibro postao viralan na društvenim mrežama: Bosanac snimio šta jede na jednoj od omiljenih plaža na Jadranu, ljudi oduševljeno komentarišu

Preporučeno

U komentarima koji su nastupili ispod snimka korisnici su oduševljeno komentarisali, kako gozbu, tako i samu plažu, inače jednu od omiljenih destinacija tokom ljetovanja u Splitu.

Ručak u restoranu na obali, sa jedne i sa druge, gozba na peškiru, tik pored mora, tema je višegodišnje rasprave na društvenim mrežama u kojoj za sada nema pobjednika. Upravo zato, jedan “paradajz turista” postao je pravi viralni hit na društvenim mrežama.

Snimak njegovog obroka na plaži postao je viralan usljed palete proizvoda koji su se našli na meniju.

Pašteta, majonez, salama, paradajz, dva namaza, mladi luk, kifle, so i sok, bile su dio gozbe mladića na Jadranu koji je sve to stavio ispred sebe na prostirku, zbog čega je dobio titulu “elitnog paradajz turiste“.

Sve lijepo poređano i spremno za mezetluk, stajalo je tik na koji pedalj od mora u mjestu Baška Voda u Hrvatskoj. Ibro, kako se mladić sa snimka zove, snimio je sve oko sebe, te je pokazao pratiocima da je tokom obroka cijela plaža bila samo za njega.

U komentarima koji su nastupili ispod snimka korisnici su oduševljeno komentarisali, kako gozbu, tako i samu plažu, inače jednu od omiljenih destinacija tokom ljetovanja u Splitu.

“Ono ne može zamijeniti nijedan restoran”, “Druže, ovo je carska gozba”, “Elitni paradajz turizam, kapa dolje”, “Ovo je odmor”, “Prekucao brat igricu”, “Najjednostavnije i najbolje”, redali su se komentari ispod snimka sa obale Jadranskog mora.

Pošto je mnogima bilo čudno da je imao cijelu plažu samo za sebe, pitali su se u koje vrijeme je nastao snimak, kao i o kojoj plaži se radi.

– Plaža Nikolina. Ovo je meni bila večera, snimao sam oko 18 časova popodne – napisao je on, piše Blic.

@h.ibro28 #Argeta ♬ original sound – Croatia

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas