Utorak, 25 lipnja, 2024

Igra u skladištu završila kobno: 19-godišnjak teško ranio maloljetnicu

Preporučeno

Crnogorska policija je uhapsila 19-ogodišnjeg A.K. iz Bijelog Polja zbog sumnje da je pokušao da ubije maloljetnu sugrađanku S.N.

skladište1Policija sumnja da je A.K. sinoć oko 21 čas iz vatrenog oružja teško ranio S.N. /17/ u kancelariji firme u bjelopoljskom naselju Kruševo.

Osumnjičeni je nakon toga prevezao S.N. u bolnicu u Bijelom Polju, a dežurni ljekar je obavijestio policiju da je primljena osoba sa povredom od vatrenog oružja.

Upravo se čita:  Milanović: Hrvate i Srbe nije spajala vjekovna mržnja nego saradnja

Specijalista hirurgije dr Edin Lamežević, koji je odmah po zbrinjavanju u uradio operaciju, kaže da je djevojka zadobila prostrelnu ranu lijevog grudnog koša, i da je to rana koja je opasna po život. Ubrzo je operisana i izvađen joj je metak.

“Djevojka se nalazi van životne opasnosti i postoperativni postupak teče svojim tokom”, kazao je dr Lamežević.

Upravo se čita:  Haos na letu u bh. susjedstvu: Dvojica pijanih muškaraca privedena nakon tučnjave u avionu

“Policija je, odmah po obavještenju, preduzela mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja, koje su sinoć veoma brzo rezultirale identifikovanjem i lišenjem slobode A.K”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je pokušavala da utvrdi šta se sinoć dogodilo u magacinu u Kruševu, a ne isključuje se i mogućnost da je djevojka ranjena u igri dvoje mladih.

“Ispaljen je samo jedan metak. Motiv se još utvrđuje, kao i okolnosti koje su dovele do ranjavanja. Događaju nije prethodila svađa između njih”, rečeno je u policiji.

Upravo se čita:  Paprene cijene na Jadranu: Kugla sladoleda osam maraka, parking 200 eura dnevno

Izvor: Srna

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Je li moguća prosječna plata od 2.000 maraka?

Ekonomisti poput Zorana Pavlovića ističu da je potrebno resetovati ekonomski sistem kako bi se osiguralo da radna snaga dobije...

Još vijesti za vas