Petak, 1 ožujka, 2024

Ilda Humić pokazala kako njen muž izgleda nakon presađivanja kose: “Relja Popović could never”

Autor:Klix

Preporučeno

Presađivanje kose je trenutno jedan od najpopularnijih zahvata na koji se muškarci odlučuju, a ni Edin nije odolio trendu.

Ilda Humić, jedna od najpopularnijih bh. influenserki, je pokazala kako njen suprug Edin izgleda nakon presađivanja kose i nasmijala pratitelje na Instagramu.

Presađivanje kose je trenutno jedan od najpopularnijih zahvata na koji se muškarci odlučuju, a ni Edin nije odolio trendu. Zahvat je obavljen u jednoj sarajevskoj klinici.

Ona je nakon toga podijelila njegovu fotografiju uz opis: “Relja Popović could never”.

Upravo se čita:  Ispovijest pjevačice Naide Bešlagić: Kako sam pobijedila kancer
Foto: Instagram

“Bravo, ljudi. Samo naprijed, uz vas smo”, “Već mu je čuperak narastao”, “Ima da se Ilda ponovo zaljubi u tebe”, “Sad će biti kuštro, kako kaže pokojni Mustafa Nadarević”, neki su od komentara na Instagramu.

Inače, Ilda je u augustu objavila sretnu vijest da očekuju četvrto dijete, a brojni pratitelji su im u komentarima uputili čestitke.

Upravo se čita:  Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: "Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga"
Foto: Instagram

“Iks, kajne, halt! Niht više, klapna, katanac… Samo su neki od odgovora na pitanje o još jednom čeljade, ali isto tako kažu: ‘Kuj planove da ti se Bog smije’. Tobe ja Rabbi, meni se baš nasmijao i hvala mu na tome jer će nas obradovati sa četvrtim djetetom. Mnogi su već skontali, naslutili po mojim raznim prijenosima zadnjih dana i da ja ne bih dalje pokušavala da se pravim budala, tajnovitost nikad nije bila osobina koja me krasila”, navela je.

Upravo se čita:  Mahira Hajdarpašić, žena čija je sudbina dirnula region: Loši komentari me ne dotiču, djeca su moj svijet

Dodala je da njoj stomak raste takvom brzinom da je bolje da kaže odmah.

“I što Edin i ja nedavno rekosmo: Šteta da se ovakva loza ne proširi”, poručila je.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas