Srijeda, 17 srpnja, 2024

Incident u Banjaluci: Pijani inspektor zaprijetio da će bebe baciti u Vrbas

Preporučeno

Aleksandar Trninić, inspektor CJB Banjaluka, prijetio je gostima lokala “Dajak”, među kojima je bila i porodica sa bebama, da će njih i djecu pobacati u Vrbas jer su Turci!

dajak-
Foto: Facebook

Kako pišu Nezavisne novine, jedan od gostiju “Dajaka” i očevidaca napada pijanog inspektora bio je i Banjalučanin koji je u lokal došao sa suprugom, punicom i dvije bebe od nekoliko mjeseci.

Uobičajena porodična šetnja i izlazak u lokal pored Vrbasa ovom Banjalučaninu ubrzo su se pretvorili u najgoru noćnu moru.

“Sjeli smo u baštu lokala u kojoj je bilo i drugih gostiju. Sve je bilo normalno dok se nije pojavio taj čovjek za kojeg sam kasnije čuo da je Aleksandar Trninić, inspektor CJB Banjaluka, i da mu ovakva ponašanja nisu strana”, počeo je priču ovaj Banjalučanin potresen onim kroz šta je prošao sa porodicom.

Upravo se čita:  Sladić upozorava: "Ljudi čuvajmo se svi"

Nakon ulaska u baštu lokala, Trninić je počeo sa psovanjem i vrijeđanjem gostiju na nacionalnoj osnovi.

“Psovao nam je svima tursku majku, govorio da smo Turci i kako je danas Vaskrs. Nekako je sve bilo glupo u početku, jer su više od pola gostiju bili Srbi. Međutim, u jednom trenutku prišao mi je i rekao da će mi bebe, koje su bile u kolicima, baciti u Vrbas, a zatim me uhvatio za vrat. Tada je situacija postala i više nego ozbiljna”, ispričao je potreseni Banjalučanin.

Upravo se čita:  Preminuo jedan od učesnika Marša mira

Dodaje kako se uspio izvući iz krvničkog zahvata u koji ga je uhvatio inspektor CJB Banjaluka.

“Sve vrijeme, dok sam se naguravao sa tim nasilnikom, mislio sam šta će se dogoditi sa bebama. Vjerujte, nije bilo nimalo naivno”, ispričao je on.

Nakon prijetnji i napada na njega, Trninić je otišao do susjednog stola i zagalamio na dvije starice, prijeteći i njima da će ih baciti u Vrbas.

U lokalu “Dajak” danas su nam ispričali da se jedna od starica preplašila i molila pijanog inspektora da je poštedi, jer ne zna plivati. Gosti su ubrzo pozvali policiju, koja je došla pred lokal.

Upravo se čita:  U Mostaru izmjereno blizu 50 stepeni u hladu, građani spas od vrućina traže u rijekama i bazenima

Međutim, u CJB Banjaluka danas kažu da nikakav slučaj niti prijetnje u lokalu “Dajak” nisu prijavljene policiji.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, navela je da nije prijavljeno ni narušavanje reda i mira.

Ogorčeni Banjalučanin za Nezavisne novine je potvrdio da je sa svog telefona prijavio slučaj policiji, dodavši kako će istrajati u tome da sve bude izvedeno pred lice pravde.

Inspektor Trninić posljednji put je spominjan u avgustu prošle godine kada ga je Banjalučanin Draško Bojanić prijavio jer ga je pretukao.

Izvor: Nezavisne novine

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Kako je došlo do lančane havarije na Balkanu 21. juna: Sve je počelo prekidima na dva dalekovoda

Evropska mreža operatora prenosnog sistema električne energije (ENTSO-E) objavila je da se lančana havarija 21. juna dogodila po iskakanju...

Još vijesti za vas