Utorak, 25 lipnja, 2024

Influenserica iz Njemačke sa 230.000 pratitelja ukrala odjeću u vrijednosti 1.700 eura

Preporučeno

T.S. postala je poznata širom Njemačke prije nekoliko godina kad je tužila gimnaziju Stuttgart Schickhardt jer je smatrala kako zaslužuje bolje ocjene.

T. S. (22), influencerica iz Stuttgarta, koju na Instagramu prati oko 230.000 pratitelja, iz trgovine u outletu u Metzingenu ukrala je markiranu odjeću u vrijednosti 1.700 eura (3324 KM).

Prema pisanju Stuttgarter Zeitunga, influencerica je optužena na Okružnom sudu u Bad Urachu (Baden-Württemberg), a navodno je priznala djelo koje joj se stavlja na teret.

Shodno tome, T. je u novembru 2022. godine, između ostalog, ukrala skupe džempere i majice. Zaposlenici su to primijetili i pozvali policiju.

Upravo se čita:  Užas u Njemačkoj: Tinejdžerica iz Bosne i Hercegovine oteta i silovana, policija traga za dvojicom muškaraca

T.S. postala je poznata širom Njemačke prije nekoliko godina kad je tužila gimnaziju Stuttgart Schickhardt jer je smatrala kako zaslužuje bolje ocjene. Posvađala se i sa svojom učiteljicom likovnog odgoja tvrdeći da je maltretira.

Rođena je u Stuttgartu, a na naslovnice njemačkih portala dospjela je i u februaru 2023. godine kada je njena rođendanska zabava u jednom klubu u Stuttgartu eskalirala.

Upravo se čita:  Dejanu iz BiH se sudi za ubistvo bivše djevojke: Motiv je velika suma novca, za tijelom se još traga

Ona i njena majka Petra (59) navodno su se potukle s policajcima, a sudsko ročište za pružanje otpora policijskim službenicima još je u toku, prenosi Fenix.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Sankcioniranim firmama ‘povezanim s porodicom Dodik’ prijete raskidi ugovora

Četiri institucije i jedno javno poduzeće iz Bosne i Hercegovine potvrdili su za Radio Slobodna Evropa (RSE) da mogu...

Još vijesti za vas