Utorak, 16 srpnja, 2024

Informacija koja će razočarati mnoge naše državljane: Wizz Air ukida jednu od najprometnijih linija iz BiH

Preporučeno

Također, letovi na relaciji Tuzla – Beč bit će obustavljeni najmanje do 15. septembra, a na liniji Tuzla – Salzburg do 17. septembra 2020. godine.

Aviokompanija Wizz Air 1. augusta će obustaviti i letove za njemački grad Dortmund, a trebali bi biti ponovo uspostavljeni 27. oktobra, objavila je specijalizirana web stranica exyuaviation.com.

Inače, Wizz Air je izmijenio red letova u cijelom regionu s većeg broja aerodroma, a razlog su ograničenja koja se zemlje nametnule zbog pandemije koronavirusa te slabijeg interesa putnika.

Upravo se čita:  Objavljene cijene karata za letove Istanbul – Tuzla

Prije samo nekoliko dana sa Međunarodnog aerodrom Tuzla privremeno su suspendovani i letovi za Austriju, odnosno Beč i Salzburg, a razlog je zabrana te zemlje za letove iz zemalja jugoistočne Evrope s ciljem sprečavanja širenja pandemije.

Letovi na relaciji Tuzla – Beč bit će obustavljeni najmanje do 15. septembra, a na liniji Tuzla – Salzburg do 17. septembra 2020. godine.

Upravo se čita:  Uskoro otvaranje: Počelo postavljanje prvog sloja asfalta na mostu Počitelj

Iz Tuzle pored navedene tri linije koje su privremeno suspendovane, Wizz Air kontinuirano leti za Memmingen, Eindhoven, Basel Mulhouse, Malmo, Frankfurt Hahn, Gothenburg, Fridrishafen, Berlin Schonefeld, Vaxio, Baden Baden, Billund i Stockholm, a tokom ljeta saobraća i turistička linija Golden Toursa Tuzla-Antalya.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Komarnici kao unosan biznis u BiH: Majstori zarađuju i do 1000 KM sedmično

Posljednjih godina, biznis s komarnicima za prozore i vrata postao je izuzetno unosan širom Bosne i Hercegovine. Samostalni majstori u...

Još vijesti za vas