Srijeda, 29 studenoga, 2023

Isak odgovorio Dodiku: Njegovoj majci je dovoljno teško što ga je rodila, panj ima bolje manire

- Svaka konferencija Milorada Dodika baci me u razmišljanje. Zaista sam uvjeren kako bi za građane bh. entiteta RS bilo bolje kada bi na funkciju predsjednika RS-a postavili panj

Preporučeno

Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH, reagovao je na uvrede koje mu je danas uputio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Isak kaže kako je riječ “oslobađanje” ono što mjesecima muči porodicu Dodik.

– Meni i mojoj porodici, za razliku od Milorada Dodika koji je u kriminal uveo i vlastitu djecu, nije potrebno nikakvo oslobađanje. ‘Oslobađanje‘, ‘advokati‘, ‘optužnica‘ i ‘zatvor‘ vjerovatno su riječi koje već mjesecima muče porodicu Dodik. O majci Milorada Dodika neću uopšte davati nikakve komentare. Toj ženi dovoljno je teško zbog same činjenice što je majka Milorada Dodika i što je rodila čovjeka koji će ostati upamćen kao historijska sramota, rekao je Isak.

Upravo se čita:  Dodik ljut na Krišto jer ministri iz RS nisu bili pozvani na sastanak sa Stoltenbergom

Poručio je kako “i panj ima bolje manire od Dodika”.

– Svaka konferencija Milorada Dodika baci me u razmišljanje. Zaista sam uvjeren kako bi za građane bh. entiteta RS bilo bolje kada bi na funkciju predsjednika RS-a postavili panj. I panj ima bolje manire od pojave koja se odaziva na ime ‘Milorad Dodik‘, zaključio je on.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Evropska komisija objavila kartu na kojoj se BiH “crveni”: “Ovo je oštro upozorenje”

Evropska komisija na društvenim je mrežama objavila kartu kojom želi upozoriti na klimatske promjene, a na njoj se posebno...

Možda vas zanima i ovo