Srijeda, 17 srpnja, 2024

Ispitano više od 20 osoba: Policija traga za ubicom Dragana Đurića

Preporučeno

Dobojska policija još uvijek traga za osobom koja je sinoć oko 19 časova ubila Dragu Đurića, vlasnika Sportsko – rekreativnog centra „Džungla“, potvrdila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Drago Đurić (Foto: Arhiv)
Drago Đurić (Foto: Arhiv)

„Do sada je saslušano i ispitano više od 20 osoba, takođe više osoba je lišeno slobode, i nad njima je u toku kriminalistička obrada. Mi ćemo se tokom dana obratiti javnosti sa više detalja“, izjavila je Stanimirtovićeva.

Upravo se čita:  Novorođenče “nestalo” nakon porođaja u Foči: Majka tvrdi da ga je bacila u Drinu!

Ona je kazala da je sinoć oko 19 časova u kancelariji SRC „Džungla“ ubijen Đurić u kojeg je ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja.

Od zadobijenih povreda, navela je Stanimirovićeva, Đurić je podlegao prilikom transporta u dobojsku Opštu bolnicu „Sveti apostola Luka“.

Uviđaj na licu mjesta obavili su službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva Doboj, koji je naredio obdukciju Đurićevog tijela, radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Upravo se čita:  Novorođenče “nestalo” nakon porođaja u Foči: Majka tvrdi da ga je bacila u Drinu!

VEZANO: Drago Đurić, vlasnik “Džungle” ubijen sa šest hitaca iz pištolja, policija traga za njegovom suprugom

Prema nezvaničnim informacijama rezultati obdukcije biće poznati tokom dana, a više informacija o ovom slučaju trebalo bi biti saopšteno na press konferenciji koja bi trebala biti održana u CJB Doboj.

(Nezavisne novine)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nakon odluke Suda BiH: Ramo Isak otkrio hoće li obrisati spot sa društvenih mreža

Sud Bosne i Hercegovine odbio je žalbu stranke Snaga naroda, koju predvodi federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak. Time je...

Još vijesti za vas