Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Ispovijest razočaranog Sarajlije: Postupaju li radnici GRAS-a ovako i s vama?!

Preporučeno

Na adresu portala Source.ba je stigao e-mail čovjeka koji je imao izuzetno neprijatno iskustvo sa radnicima GRAS-a. Sadržaj e-maila s pomenutog portala prenosimo u potpunosti :

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

“Imam potrebu da Vam prenesem iskustvo koje sam doživio sa uposlenicima GRAS-a na Ilidži. Naime, kao što su vjerovatno i drugi građani imali neprijatna iskustva sa uposlenicima GRAS-a, danas (12.05.2013 oko 13:30) na tramvajskom terminalu na Ilidži pokušao sam da uđem u tramvaj sa kuponom od Centrotransa. Kao što znate Centrotransovi kuponi trebali bi važiti u tramvajima i trolejbusima, međutim pomenuta “gospoda” od revizora nisu dozvolili ulazak u tramvaj, argumentirajući da kupim njihov kupon i da se vozim njihovim autobusom (inače putujem autobusom relacija Hrasnica – Ilidža) gdje radnim danom GRAS-ov autobus znam čekati i po 45 min.

Upravo se čita:  Socijalno ugroženim domaćinstvima koja su pretrpjela štetu od grada po 1000 KM

Nadalje su tako obrazovani, kulturni i šarmantni revizori rekli da i Centrotrans ne priznaje njihove kupone u svojim vozilima, što nije istina, te što brojni putnici mogu svjedočiti. Vrhunac produktivne rasprave bio je kada su njih trojica poput tri gorile počeli da urlaju, viču i da mi prijete policijom, dok ja ni u jednom trenutku nisam povisio ton, uvrijedio bilo koga ili sl. Nakon toga sam pomenuta tri revizora pitao ko im je nadređeni, kome se mogu obratiti za žalbu zbog takvog bahatog, nekulturnog i neprofesionalnog ponašanje, na šta sam dobio odgovor “Idi kome hoćeš”. Ponavljao sam pitanje tražeći ime i prezime ili kontakt telefon nadređenog na šta su dvojica revizora samo otišla, a treći nastavio da radi.

Upravo se čita:  Uhapšen bahati Bosanac iz Amerike jer se oglušio naređenju policijskog službenika

Zatim sam se obratio na dispečeru tražeći ime odgovorne osobe, ne želeći se apsolutno više raspravljati sa primitivcima jer sam uvidio da to ne vodi ničemu. Na dispečeru me, međutim, dočekao još veći primitivac koji mi se obratio sljedećim riječima, na pitanje ko je nadređen za tramvajski saobraćaj (ime i prezime): “Ja sam nadređen, šta je, šta hoćeš”. Uglavnom da skratim priču, nakon produktivnog razgovora sa četiri uposlenika GRAS-a postala mi je situacija još jasnija zašto ta firma propada…” (S poštovanjem, U.M.)

Upravo se čita:  Slučaj nestanka bebe: Vlasnica privatne klinike pala na poligrafu

Izvor: Source

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas