Utorak, 18 lipnja, 2024

Iznenada u 35-toj godini preminuo Srebreničanin Semir Smajić: Iza sebe ostavio roditelje, suprugu i dvoje djece

Preporučeno

Smajić je bio izuzetno mirna osoba i čovjek koji je iznad svega volio svoj kraj i želio njegovu obnovu i prosperitet.

Danas je, potpuno iznenada od posljedica srčanog udara u 35-toj godini preminuo Semir Smajić iz Srebrenice.

On je bio predsjednik SBB-a Srebrenica i predsjednik SBB-a RS. Također, kao veoma uspješan mladi poduzetnik, bio je vlasnik privatnog preduzeća AS Style iz Srebrenice i dugogodišnji aktivista i radnik, pokretač mnogih akcija u Srebrenici neovisno od stranačke pripadnosti. Smajić je bio izuzetno uticajan političar SBB-a i član ove stranke od osnivanja. Iza sebe je ostavio roditelje, suprugu i dvoje djece. Prema dosadašnjim informacijama dženaza će se najvjerovatnije obaviti u nedjelju, čime će javnost biti posebno informirana.

Upravo se čita:  Metak ispaljen na Bajram pao pored porodice sa djetetom

Smajić je bio izuzetno mirna osoba i čovjek koji je iznad svega volio svoj kraj i želio njegovu obnovu i prosperitet. Jednako su ga poštovali svi ljudi zbog izuzetne tolerancije, uspjašnosti i entuzijazma koji je širio svojom pojavom i djelovanjem.

Povodom nenadoknadivog gubitka za porodicu, ali i velikog gubitka za Srebrenicu i društvo u cijelini, porodici Smajić su upućeni brojni telegrami, saopćeno je iz SBB-a.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nove američke sankcije: Na crnoj listi sedam kompanija povezanih s porodicom Dodik

Američko ministarstvo finansija (OFAC) objavilo je nove sankcije osobama i firmama iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopćeno iz Ministarstva...

Još vijesti za vas