Srijeda, 28 veljače, 2024

Izvršena primopredaja vozila doniranih Graničnoj policiji BiH od Europske unije

Autor:Redakcija

Preporučeno

Donacija vozila je dio kontinuirane podrške Europske unije Graničnoj policiji BiH u obavljanju svakodnevnih operacija na terenu.

Danas je ispred Granične policije BiH održana primopredaja vozila Europske unije Graničnoj policiji BiH, a ključeve doniranih vozila ravnatelju Mirku Kuprešakoviću uručio je predstavnik Europske unije Karol Lizerot.

Europska unija je donirala 10 specijaliziranih terenskih vozila: šest pick –up vozila, tri kombija i jedno vozilo za prijevoz pasa, ukupne vrijednosti od 1,02 milijuna konvertibilnih maraka. Ravnatelj Kuprešaković je iskazao zahvalnost Europskoj uniji i Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM) na kontinuiranoj potpori: „Izražavam izrazitu zahvalnost izaslanstvu Europske unije u BiH i Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM) na doniranim vozilima koja će značajno pomoći policijskim službenicima da unaprijede operativnu učinkovitost i mobilnost na terenu. Hvala vam na dugogodišnjoj i kontinuiranoj suradnji i potpori u jačanju kapaciteta Granične policije BiH, kako u vidu donirane specijalističke opreme, tako i u vidu obuka za pripadnike GPBiH. Nadam se i vjerujem da će se uspješna suradnja, na obostrano zadovoljstvo, nastaviti i u idućem razdoblju.“

Upravo se čita:  Potrebno je ispuniti uslove: Kada radnik može dobiti otpremninu i kako se određuje iznos?

Donacija vozila je dio kontinuirane podrške Europske unije Graničnoj policiji BiH u obavljanju svakodnevnih operacija na terenu.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Prelazak na ljetno računanje vremena i duži dan: Evo kad se pomiču kazaljke na satu

Prelazak na ljetno računanje vremena dogodit će se krajem marta. U noći sa subote, 30. marta, na nedjelju, 31....

Još vijesti za vas