Nedjelja, 14 travnja, 2024

“Ja, Dodik i Vlado Đajić smo tim koji će izvesti narod na dobar put”: Ko je čovjek koji se snimao u kabinetu predsjednika entiteta RS?

Preporučeno

Izvjesni Kiko se na snimku hvali poznanstvom sa Dodikom i direktorom UKC RS Vladom Đajićem, te poručuje da su oni “tim koji će izvesti ovaj narod na dobar put”.

Snimak izvjesnog Milomira Kike Klincova iz Banjaluke pojavio se danas na društvenim mrežama i izazvao lavinu negativnih reakcija zbog činjenice da je sniman u najvišoj instituciji bosanskohercegovačkog entiteta RS – Palati RS-a, odnosno kabinetu predsjednika ovog entiteta Milorada Dodika.

Izvjesni Kiko se na snimku hvali poznanstvom sa Dodikom i direktorom UKC RS Vladom Đajićem, te poručuje da su oni “tim koji će izvesti ovaj narod na dobar put”, piše portal Srpskainfo.

– Još jednom želim da se zahvalim svom predsjedniku Miloradu Dodiku što me danas ugostio. Idemo do kraja da pomognemo našem narodu u Republici Srpskoj. Ja, on i Vlado Đajić smo tim koji će izvesti ovaj narod na jedan dobar put, put prosperiteta, pomirenja i blagostanja – navodi se u video poruci koja je snimana u kabinetu predsjednika ovog bh. entiteta.

Nije poznato kako je izvjesni Kiko dospio u kabinet predsjednika entiteta RS niti kojim povodom, ali je njegovo pojavljivanje izazvalo brojne negativne komentare na društvenim mrežama.

Upravo se čita:  Na popularnom izletištu u BiH viđeno najmanje pet poskoka

– Tragedija je kako je on prošao na kapiji. Mi smo tri puta tražili pismeno sastanak sa predsjednikom i niko se nije udostojio ni da odgovori, a Kiko pravi šou u kabinetu – napisao je na mreži X Saša Trivić, predsjednik Unije poslodavaca manjeg bh. entiteta.

On je u nastavku napisao da je “Kiko naš budući pomoćnik ministra, čekamo samo da vidimo u kom ministarstvu”.

Mnogi korisnici društvenih mreža su pitali da li je ovo neka zezancija, dok su drugi odgovarali da je ovo slika stanja institucija u manjem bh. entitetu.

Upravo se čita:  Evo šta znači Bajram Šerif Mubarek Olsun, a šta Allah razi olsun

– Objektivno, ko su sve šefovi kabineta i pomoćnici ministra, on je klasa iznad – napisao je korisnik mreže X pod pseudonimom “ovlašćeni revizor”.

Predsjednik Sindikata uprave RS, Božo Marić je ispod videa napisao “ima li dno podrum”.

– I onda se pita zašto mu na ulicu izlazi policija, ljekari, medicinske sestre, državni službenici, demineri, spasioci, vatrogasci? Ovaj video nam je danas na spisak dodao još 200 radnika koji će izaći zbog unižavanja Republike Srpske – napisao je Marić ispod Trivićeve objave.

– Na Dan srpskog jedinstva iz kabineta predsjednika pozdravlja nas Kiko. Mene je sramota. I nije sramota slabost, to je snaga da priznamo da neke stvari zaista radimo loše. Vratite sramotu kao vrijednost onda će zastava, grb, kabinet, imati vrijednost… – napisala je Sonja Stančić na mreži X.

Upravo se čita:  Potraga za 30-godišnjakom trajala danima: Pronađeno beživotno tijelo pripadnika Oružanih snaga BiH

Novinar Aleksandar Stojanović je napisao da je “džaba zabrana ulaza Šmitu i svim ambasadorima zapada, ako će osobe poput izvjesnog Kike u njih ulaziti”.

– Evo kako oni tretiraju institucije. Evo šta su one za njih. Svaka protuva i dvorska luda može u njih da uđe i da se snima – napisao je Stojanović.

Ovo su samo neki od komentara na društvenim mrežama, a mnogi građani ne kriju da su razočarani zbog ovog videa.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas