Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Jelena Karleuša traži smrtnu kaznu za masovnog ubicu iz Mladenovca

Preporučeno

– Neko ko oduzme tolike živote iz ludila, ne zaslužuje život i njegovo postojanje na ovoj planeti nema više svrhu – poručila je ona

Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu, gdje je objavila fotografiju masovnog ubice iz Mladenovca i zatražila smrtnu kaznu za njega.

Ovo je još jedna u nizu jezivih tragedija koje su zadesile Srbiju u protekla dva dana, a brojne javne ličnosti su na svojim profilima na društvenim mrežama izrazili tugu zbog ovog nemilog događaja.

Upravo se čita:  Najljepšoj mis BiH godine ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

– Mislila sam da nikada ovo neću napisati, ali ovo stvorenje ne zaslužuje da živi i da se jednog dana vrati u zajednicu – napisala je Jelena.

Dodala je da ovo stvorenje i monstrum ne može biti rehabilitovan i zato zaslužuje smrtnu kaznu.

– Neko ko oduzme tolike živote iz ludila, ne zaslužuje život i njegovo postojanje na ovoj planeti nema više svrhu – istakla je pjevačica.

Upravo se čita:  Najljepšoj mis BiH godine ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

Podsjećamo, u napadu koji se dogodio u četvrtak uvečer u Mladenovcu, u selima Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmero ljudi. Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, i još jedan mladić (21) a ima 13 ranjenih, saznaje Telegraf.rs.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas