Srijeda, 24 travnja, 2024

Jeziva poruka stigla u sarajevsku osnovnu školu: ‘Postavio sam eksploziv, čujem glasove u glavi’

Autor:Avaz.ba

Preporučeno

- Mi smo na spomen eksploziva odmah i reagirali i uradili sve kako sam i navela - kazala je direktorica Šahinagić za portal Avaza.

Esada Šahinagić, direktorica OŠ “Ćamil Sijarić” na Dobrinji, na čiju adresu je jutros stigla prijeteća poruka, kazala je za portal Avaza da su svi učenici blagovremeno evakuirani i da su svi dobro.

– Postupilo se u skladu s protokolom, učenici su odmah evakuisani, zajedno s osobljem, Učitelji su ostali uz učenike nižih razreda van školskog dvorišta, čekaju da ih roditelji preuzmu i odvedu kući. Nastava u drugoj smjeni će se izvoditi online – kazala je Šahinagić za “Avaz”.

Upravo se čita:  Osim Selmanovića i Memije: Hapse se specijalci FUP-a koji su čuvali Edina Gačanina u Sarajevu, privodi se i visokopozicionirani šef policije!?

Kaže da je poruka stigla s nepoznate adrese.

– Poruka je vrlo kratka, kaže da je “postavio eksploziv i da čuje glasove u glavi”, nešto u tom smislu. Mi smo na spomen eksploziva odmah i reagirali i uradili sve kako sam i navela – kazala je direktorica Šahinagić za portal Avaza.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Akcija “Trougao”: Uhapšeno pet osoba, pretresaju se stambeni i poslovni objekti

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, uz tehničku...

Još vijesti za vas