Subota, 10 lipnja, 2023

Još jedan brutalni napad u Indiji: Šestorica muškaraca silovala ženu, muža svezali za drvo

Nemojte propustiti

Užasne vijesti iz Indije ne prestaju obilaziti svijet. U nedjelju su šesterica muškaraca silovala 25-godišnju ženu pred njenim mužem, kojeg su svezali za drvo, prenosi RSE.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Prema navodima indijskih medija, žena je išla u posjetu svom bratu koji se nalazi u bolnici u okrugu Mayurbhanj u Baripadi.

Šestorica muškaraca su je počeli maltretirati ispred bolnice, a kada se njen suprug usprotivio pretukli su ga i svezali ga za drvo, a ženu su silovali pred njim.

Upravo se čita:  Slučaj u Austriji: Bosanac pokušao izbjeći kaznu tvrdeći da je žrtva krupnija od njega

Slučaj je prijavljen policiji, nakon čega su uhapšeni Kundan Mukhi (33), Raghu Biswal (19), Gopi Mukhi (19), Balaram Mukhi (27), Sibaram Ghadei (20) i Chandan Mukhi (20). Među optuženima su dvojica čistača koji su radili u bolnici i vozač hitne pomoći.

“Dvojica čistača koji su radili u bolnici pratili su ženu koja je otišla do obližnjeg potoka da se osvježi. Uputili su joj nepristojne komentare, a kada se njen suprug usprotivio pretukli su ga i svezali za drvo. Pozvali su još četvericu muškaraca i silovali ženu”, kazao je inspektor Sudarsan Gangua, prenijeli su indijski mediji.

Upravo se čita:  Trenutna situacija u Njemačkoj: "Za pristojan život nisu nam dovoljna ni dva posla"

(Bh-index/RSE)

Pročitajte još

Izdvajamo

Dr. Kemal Dizdarević kod Senada Hadžifejzovića: Alisa Mutap nije imala potres mozga, a posljedično ni amneziju

Dr. Dizdarević je bio jedan od članova tima vještaka iz KCUS-a koji su obavili vještačenje Alise Mutap, djevojke ubijenog...

Možda vas zanima i ovo