Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Još jedna stravična nesreća u BiH: Poginuli djevojka i mladić

Preporučeno

-U nesreći su poginuli Lazar Knežević i Nikolina Pešić, dok je Mladen Marković povrijeđen i prevezen je u UKC RS – navode u OJT Banja Luka

Lazar Knežević (21) i Nikolina Pešić (21) iz Šipova poginuli su, dok je Mladen Marković (27) povrijeđen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila kod Šipova, potvrđeno je ATV-u.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka navode da se tragedija dogodila u 2.15 sati u mjestu Sokolac kod Šipova kada je došlo do slijetanja automobila Audi.

Upravo se čita:  Novorođenče “nestalo” nakon porođaja u Foči: Majka tvrdi da ga je bacila u Drinu!

-U nesreći su poginuli Lazar Knežević i Nikolina Pešić, dok je Mladen Marković povrijeđen i prevezen je u UKC RS – navode u OJT Banja Luka.

Dodaju da je uviđaj na mjestu nesreće izvršila dežurna tužiteljica Hana Vranješević i policijski službenici PS Šipovo.

-Tužiteljica je naložila da se sprovedu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdila sve okolnosti i tačan uzrok nesreće. Naložena je i obdukcija tijela stradalih koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – navode u OJT Banja Luka.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas