Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Kamere sve zabilježile: Ovako su izgledali posljednji trenuci Alme i njene djece

Autor:Kurir

Preporučeno

Almina rodica, nakon što je stajala i razmijenila posljednje riječi sa Almom, izvadila je telefon i činilo se da priča sa nekim.

Albanski mediji su objavili snimke na kojima su zabilježeni posljednji trenuci 39-godišnje Alme Arazi i njeno troje dece, prije nego što su se udavili u rijeci Bojani.

Snimke su zabilježile kamere obližnjih firmi, nakon provjera koje policija i Tužilaštvo sprovode zbog rasvjetljavanja ovog događaja.

Jedna od snimaka prikazuje trenutak kada je Alma sa troje djece odvojena od snahe sa djetetom, nakon što su oko 20:09 napustili lokal gdje su popili kafu.

Upravo se čita:  Skandalozan govor načelnika Nikšića: 'Ako nismo braća, završićete kao Turci'

Almina rodica, nakon što je stajala i razmijenila posljednje riječi sa Almom, izvadila je telefon i činilo se da priča sa nekim. Zatim kreće putem u drugom pravcu zajedno sa svojim djetetom.

Kamere su zabilježile da je Alma potom sa svojom djecom došla do rijeke Bojane u 20:21 sat uvečer. Na snimku se čini da nisu skočili sa mosta, nego da je majka djecu spustila ispod mosta, odvela ih do obale rijeke i gurnula u vodu.

Upravo se čita:  Usred juna: Pao snijeg u junu, Slovenci prave snješke bijeliće

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas