Srijeda, 17 srpnja, 2024

Kamere zabilježile napad Čedomira Jovanovića na vlasnika klinike: “Zadobio je teške povrede”

Autor:Agencije

Preporučeno

Vrše se i provjere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gdje je bio na liječenju od Covida-19, prekršio karantin, odnosno da li mu je isti naložen.

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija provjerava događaj u kojem je lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović navodno napao vlasnika Centra za fizikalnu terapiju “Fizio centar” na Novom Beogradu, javljaju srbijanski mediji.

Upravo se čita:  Nevrijeme u Sloveniji: Padao grad veličine jajeta

“Vrše se projvere događaja, u toku je prikupljanje obavještenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanijete povrede i uzimaju video-snimci”, rekla je portparol tužilaštva Maja Delić za Tanjug.

Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će o daljem postupanju biti odlučeno kada policija obavi sve naložene provjere.

Upravo se čita:  Detalji stravičnog slučaja šokirali region: Otac mu stopala i dlanove stavljao na vrele ringle, petogodišnji dječak jedva preživio mučenje

Pored toga, dodala je Delić, vrše se i provjere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gdje je bio na liječenju od Covida-19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

Pravni zastupnik “Fizio centra” izjavio je za Nova.rs da je Jovanović njegovom klijentu nanio teške telesne povrede.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Probijen tunel Golubinja – najduži tunel na Koridoru Vc

Na dionici Poprikuše - Nemila na Koridoru Vc, u srijedu, 17.07.2024. je svečano završen proboj lijeve cijevi tunela Golubinja,...

Još vijesti za vas