Subota, 20 travnja, 2024

Katastrofa u Švedskoj: Sudarilo se stotinu vozila, broj poginulih još nije poznat

Preporučeno

Strahovit masovni sudar oko stotinjak vozila dogodio se na švedskoj autocesti, pored grada Helsingborga. Lokalni mediji izvještavaju kako je u toj nesreći nekoliko ljudi poginulo, međutim tačan broj nastradalih još nije poznat.

sudar-svedska

Masovni sudar dogodio se oko podneva na mostu Tranarpsbron, sjeveroistočno od Helsingborga, a vjerojatni uzrok su poledica, loša vidljivost i magla, prenosi The Local. “Prizor je doista kaotičan”, rekao je šef lokalnih vatrogasnih postrojbi, Christer Haraldsson, piše portal Dnevnik.hr.

Upravo se čita:  U TK moguće nove mjere: Kazna za one koji udjeljuju novac prosjacima

Službeno se još uvijek ne zna točan broj poginulih i ozlijeđenih, iako postoje izvještaji o više poginulih osoba. Ne zna se niti točan broj vozila koja se sudjelovala u tom masovnom sudaru.

Lokalni fotoreporter s mjesta događaja priča kako se vozila protežu dokud pogled seže, s obje strane autoceste. Rekao je i kako je u nesreći sudjelovala i cisterna. Autocesta E4 zatvorena je u oba smjera.

Upravo se čita:  Upaljen alarm: Evo u kojima dijelovima BiH se očekuje snijeg, biće i obilnije kiše

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas