Srijeda, 17 srpnja, 2024

Kćerka ubijene Vahide: Ne pravite od moje sestre nemoralnu ženu! Njeno švaleranje na Fejsu nije razlog ubistva

Preporučeno

Nakon što je jučer objavljeno da je bračna nevjera i romansa preko Interneta motiv jezivog zločina koji se dogodio u četvrtak, kada je Admir Biberović (28) iz gračaničkog sela Škahovica u Modričkom Lugu hicima iz pištolja ubio svoju punicu Vahidu Kosovac (53), a teško ranio suprugu Minu – oglasila se i kćerka ubijene Vahide Kosovac i sestra teško povrijeđene Mine Biberović.

Admir_Mina_biberovic_– Admir je moju sestru istukao prije 15 dana i ona je došla nama. Nije ovdje razlog Facebook, ovdje je razlog taj što oni u posljednje vrijeme nisu imali posla. On je došao i pucao u moju sestru preko glave devetogodišnje djevojčice! Ostale su krvave helanke, dijete je u šoku. Poslije svog krvavog pira, došao je kod nas u Odžak i mome ocu (svome puncu) Mirsadu Kosovcu je kazao: “Pobio sam ih obje, Vahidu i Minu.”

Upravo se čita:  Pronađena maca za koju je vlasnik nudio 5.000 KM

On će kad-tad izaći iz zatvora, moje majke više nema. Boga molim da mi sestra ostane živa i molim ljude da se suzdrže od neljudskih komentara, jer su od moje sestre napravili kur*u – kazala je Mirsada Bikić iz Odžaka.

Podsjetimo, Admir je u četvrtak u poslijepodnevnim satima otišao u Modričku Lug da Minu vrati kući, da nastave živjeti, a kada je ona to odbila, on je iz pištolja ubio svoju punicu Vahidu Kosovac, koja je podlegla na licu mjesta, a onda je pucao u suprugu, nanijevši joj teške tjelesne ozljede u predjelu glave i šake. Ona je smještena u KC Banja Luka i van je životne opasnosti, mada se metak nalazi u vratu. Kćerka Admira i Mine Biberović sada je pod nadzorom Centra za socijalni rad u Modriči.

Upravo se čita:  Slučaj nestanka bebe: Vlasnica privatne klinike pala na poligrafu

(Doznajemo/Avaz)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Meso luksuz za svakog drugog stanovnika

Svaki drugi stanovnik BiH nije u mogućnosti kupitii meso ili ribu tri puta sedmično zbog visokih cijena i niskih...

Još vijesti za vas