Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Ko je mlada Sarajka koja na ime neplaćenih kazni duguje više od 15.000 KM? Ostala je bez Škode

Autor:Redakcija

Preporučeno

- Izvršenim provjerama u registaru novčanih kazni i prekršajnih evidencija utvrđeno je da E. B. ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 15.044,40 KM, te da je višestruka povratnica u činjenju prekršaja

Sarajevski policajci nastavili su borbu sa nesavjesnim vozačima te su oduzeli još jedno vozilo.

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), automobil je oduzet od 25-godišnje E. B. iz Sarajeva.

Pripadnici Policijske uprave Ilidža u srijedu pet minuta poslije ponoći u ulici Vlakovo na Ilidži kontrolisali su vozilo Škoda-Octavia, kojim je upravljala mlada Sarajka.

Upravo se čita:  Besana noć u još jednom bh. gradu zbog snažnog vjetra: Grana pala na ženu, intervenirali i vatrogasci

– Izvršenim provjerama u registaru novčanih kazni i prekršajnih evidencija utvrđeno je da E. B. ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 15.044,40 KM, te da je višestruka povratnica u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja, naveli su iz MUP-a KS.

U saopćenju se dodaje da će Općinskom sudu u Sarajevu biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj iz člana 184. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja (ZOOBS) na putevima u Bosni i Hercegovini.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Na trodnevnom suđenju, koje je danas počelo pred regionalnim sudom u Kremsu, u Austriji, majka koja je zlostavljala 12-godišnjeg...

Još vijesti za vas