Utorak, 28 studenoga, 2023

Konzum se oglasio zbog nastale situacije: Povlačimo sve proizvode od Coca-Cole!

Članice Fortenova grupe – Konzum, Velpro, Tisak i Roto Dinamic – odlučile su samostalno i preventivno iz svojih trgovina povući sva bezalkoholna pića Coca-Cole, objavili su iz Fortenove.

Preporučeno

“S osnovnim ciljem zaštite zdravlja naših kupaca i svih ostalih dionika te odgovornog pristupa ukupnom poslovanju, članice Fortenova grupe – Konzum, Velpro, Tisak i Roto Dinamic, samoinicijativno i preventivno iz svoje maloprodajne i veleprodajne mreže povlače sav asortiman bezalkoholnih pića proizvođača Coca-Cola.

Ta privremena odluka Fortenova grupe vrijedit će sve dok od relevantnih institucija i proizvođača ne dobijemo službene informacije o sigurnosti proizvoda i upute o postupanju”, navode u priopćenju.

Upravo se čita:  Dvojica državljana BiH od kojih je jedan maloljetan, lišeni slobode na ulazu u Crnu Goru

Povodom nastale situacije putem Facebooka oglasio se Konzum u Hrvatskoj:

‘Dragi kupci, s ciljem zaštite zdravlja naših kupaca i zaposlenika, obavještavamo vas kako smo svim našim prodavaonicama, kao i Velpro centrima te online prodaji, poslali obavijest o povlačenju svih bezalkoholnih pića proizvođača Coca-Cola.’

‘Ta privremena odluka na razini Fortenova grupe vrijedit će sve dok od relevantnih institucija i proizvođača ne dobijemo službene informacije o sigurnosti proizvoda i upute o postupanju. Vaš Konzum.’

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Penzioner iz BiH mora u zatvor, uhvatili ga sa 800 grama heroina. Sastao se s dilerima

Državljanin BiH (67), nastanjen u Offenbachu proglašen je krivim nakon što je optužen da je prenosio drogu za narko...

Možda vas zanima i ovo