Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Krenuo u BiH! Pjevača Đanija policija vratila s granice, on za sve krivi suprugu: ‘Razočarala me je’

Preporučeno

‘Jučer me je razočarala strašno. Htio sam uzeti njen auto, imao sam nastup i uputio se u BiH. Kad sam stigao do granice policija mi je rekla: ‘Gospodine Trajković, morate natrag’

Poznati folk pjevač Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom Trajković pojavio se na unedjelju izborima u Srbiji, pa sve iznenadio izjavom da ga je supruga razočarala.

‘Jučer me je razočarala strašno. Htio sam uzeti njen auto, imao sam nastup i uputio se u BiH. Kad sam stigao do granice policija mi je rekla: ‘Gospodine Trajković, morate natrag’. Automobil nije bio registriran. Poludio sam. Morao je doći sin i dovesti mi drugi automobil’, iskren je bio pjevač.

Upravo se čita:  Tanja Savić sa 11 godina mlađim Muhamedom i sinovima iz prvog braka uživa na ljetovanju: "Nije to samo mamin dečko, to je njihov 'stepi'"

Slađa je potom objasnila da ona ima drugi auto koji koristi za vožnju po gradu, te zbog toga nije znala da je istekla registracija na onom koji je Đani posudio.

‘Nisam namjerno. Taj automobil ja rijetko vozim. Imam malog Smarta kojeg vozim po gradu, a taj automobil vozim samo kad idem dalje i stvarno nisam znala. Jednostavno sam zaboravila, eto‘, pravdala se Slađa.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas