Subota, 20 travnja, 2024

Lavić: Jedino Bošnjaci mogu učiniti da BiH nestane

Preporučeno

Ruski eksperti su, na osnovu dokumenata američke Centralne obavještajne agencije (CIA), Ruske obavještajne službe i još nekoliko izvora, načinili kartu Evrope 2035. godine prema kojoj će BiH nestati

lavic

Ruski stručnjaci ocijenili su da će BiH podijeliti Srbija i Hrvatska, dok s jačanjem islamskog faktora, posebno u Francuskoj, postoji mogućnost da se u Evropi pojavi lobi za ukidanje državnosti BiH.

Upravo se čita:  Meteorolog Bakir Krajinović objavio prognozu za cijeli april

Međutim, Senadin Lavić, profesor na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, za “Dnevni avaz” je istakao da jedino Bošnjaci mogu učiniti da BiH nestane.

– Volio bih pogledati taj dokument prema kojem je konstatirano da Bosne neće biti. To su očajničke srpske obavještajne igranke. Srbija je sve izgubila, nemaju više ništa. Prema tome, prognoza da naše zemlje u bliskoj budućnosti neće biti krajnje je neozbiljna, rekao je Lavić.
Također i profesor na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu Suad Arnautović naglasio je da BiH ima dovoljno patriota koji bi u bilo kojoj budućoj kriznoj situaciji, a koja bi podrazumijevala napad na suverenitet, teritorijalni integritet, nezavisnost i cjelovitost naše zemlje, stali u njenu odbranu kao što su to uradili i u periodu 1992.-1995. godine.

Upravo se čita:  BHMeteo najavio zahlađenje i snijeg: "Odbrojavamo zadnje sate ovako vrelog aprilskog vremena"

VEZANO: Analiza ruskih stručnjaka: BiH bi mogla nestati do 2035. godine!?

(Fena)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas