Srijeda, 17 travnja, 2024

Lijepe vijesti iz Zagreba: Tarik Imamović je pronađen živ i pod ljekarskim je nadzorom

Preporučeno

U nedjelju je krenuo kući i na Autobuskoj stanici u Zagrebu je trebao preći u autobus koji bi ga dovezao kući, u Zenicu, ali od tada porodica gubi svaki kontakt sa njim.

Tarik Imamović, dvadesetšestogodišnji Zeničanin koji je svaki kontakt sa porodicom izgubio u nedjelju, pronađen je u Zagrebu i nalazi se pod ljekarskim nadzorom, potvrdila je Zenicablogu njegova majka Hanifa.

-Iz firme za koju je radio Tarik, zvali su nas maloprije i dali nam kontakt klinike na Jankomiru u Zagrebu, rekavši da je tamo smješten. Zvali smo bolnicu “Sveti Ivan”, to je psihijatrijska klinika i ljekari su nam rekli da se Tarik sada osjeća dobro i da je komunikativan. Vjerujem da ćemo se ubrzo vidjeti, rekla je brižna majka.

Upravo se čita:  Nakon vijesti o policajki koja je prijetila bivšem momku, javila se policajka Dženana Selimović: Evo šta je napisala

I svjedoci koji su kontaktirali naš portal tokom večeri i jutros rekli su da je Tarik lutao na području oko Zagreba, da je viđen u predgrađu ispred jednog restorana “brze hrane”, te da je pričao nepovezane i nerijetko nerazgovjetne rečenice. Potom se brzo udaljio, a osobe koje su kontaktirale porodicu rekle su da je bio u društvu još jedne osobe, što nije potvrđeno.

Upravo se čita:  Tužilaštvo otvorilo predmet protiv napadnutog povratnika iz Bratunca

-Navodno je bio glasan i uznemiravao druge osobe, pa je intervenisala i policija, uz čiju asistenciju je i primjeln u ovu ustanovu, rekli su nam njegovi.

Ono što je porodica i prijatelji potvrdili, Tarik nikada ranije nije imao psihičkih problema ili bolesti. radio je u više firmi, a na Jadranu je bio angažovan u jednoj hrvatskoj firmi kao armirač.

Upravo se čita:  Meteorolog Bakir Krajinović objavio prognozu za cijeli april

U nedjelju je krenuo kući i na Autobuskoj stanici u Zagrebu je trebao preći u autobus koji bi ga dovezao kući, u Zenicu, ali od tada porodica gubi svaki kontakt sa njim.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Edhem Bičakčić: Elektroprivreda BiH se neodgovorno ponašala, ne možete prodavati jeftinije struju nego što vas košta

U pokušaju da koliko-toliko stabilizuje lošu finansijsku situaciju u Elektroprivredi Bosne i Hercegovine, menadžment ove javne kompanije odlučio je...

Još vijesti za vas