Srijeda, 17 srpnja, 2024

Lopovi haraju u Neumu: Muhamedu na plaži ukradeno 1.600 KM, telefon i dokumenti

Preporučeno

Policija poziva sve koji imaju informacije o sumnjivim aktivnostima ili su bili žrtve krađe da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Jedan od tih nesretnih građana je i Muhamed M. kojem je 27.6.2024. godine ovaj muškarac ukrao mobilni telefon, 800 KM, dvije bankovne kartice sa kojih je skinuto još 800 KM.

Policija, uz podršku zabrinutih građana, intenzivno traga za lopovom koji je posljednjih dana počinio niz krađa ličnih stvari na plažama u Neumu.

Prema dostupnim informacijama, nepoznata osoba krade torbe, novčanike, telefone i druge vrijedne predmete ostavljene bez nadzora dok se vlasnici kupaj piše Crna-Hronika.

Upravo se čita:  Uhapšen bahati Bosanac iz Amerike jer se oglušio naređenju policijskog službenika

Nažalost jedan od tih nesretnih građana je i Muhamed M. kojem je 27.6.2024. godine ovaj muškarac ukrao mobilni telefon, 800 KM, dvije bankovne kartice sa kojih je skinuto još 800 KM.

“27.6.2024. godine u 18:20 sati u PS Neum prijavio je Muhamed M. rođen u Zenici, nastanjen u Mariboru da mu je NN počinitelj istog dana sa plaže Grand hotela Neum u Neumu otuđio njegovu osobnu bh. iskaznicu, slovensku osobnu iskaznicu, bh. vozačku dozvolu, zdravstvenu iskaznicu, dvije bankovne kartice, te novac u iznosu od 800 KM u apoenima 8×100 KM kao i mobitel marke Samsung Galaxy 14 plave boje te mu je sa bankovne kartice odmah nakon krađe skinuto 800 KM” – potvrđeno je iz MUP-a HNK PS Neum.

Upravo se čita:  Slučaj nestanka bebe: Vlasnica privatne klinike pala na poligrafu

Policija poziva sve koji imaju informacije o sumnjivim aktivnostima ili su bili žrtve krađe da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Prepoznajete li muškarca sa fotografije? – ukoliko prepoznajete molimo da se javi policiji ili na broj telefona 062 614 351

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Probijen tunel Golubinja – najduži tunel na Koridoru Vc

Na dionici Poprikuše - Nemila na Koridoru Vc, u srijedu, 17.07.2024. je svečano završen proboj lijeve cijevi tunela Golubinja,...

Još vijesti za vas