Srijeda, 17 travnja, 2024

Svi je razapinju, a ona se suočava sa novom nevoljom! Mahira otkrila da joj je se kćerka razboljela nakon smrti oca: “Prioritet mi je da ona ozdravi”

Preporučeno

Mahirina ljubavna priča sa Esedom raznježila je čitav region, posebno njoj su se divili na tolikoj hrabrosti, požrtvovanosti i posvećenosti

Mahira Hajdarpašić svojom sudbinom je prvo rasplakala cijeli region, svi su se divili njenim postupcima, odavali su joj priznanja i čestitali kako se ponijela prema bolesnom mužu i kako je održavala porodicu na okupu 16 godina.

A onda se preko noći sve promijenilo. Nakon smrti supruga, odlučila je da sebi da drugu šansu i ponovo se udala i od tada trpi nesnosne komentare na svoj način.
Sa druge strane, njenim brigama nema kraja otkako je otkriveno da je i njena kćerka bolesna.

– Sumeja ima epilepsiju, prioritet mi je da ona ozdravi. Već tri godine se bori sa tim. Prvo smo primijetili da ima tikove, a onda se desio napad u Mostaru. Sve je hrabro prihvatila, imala je primjer svog oca. Kažu da je stres glavni okidač, a ona je baš bila vezana za oca – objašnjava za Azru.

Upravo se čita:  Najljepšoj mis BiH godine ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović
Mahira i Esed Ahmiš, Foto: Arhiv

Mahirina ljubavna priča sa Esedom raznježila je čitav region, posebno njoj su se divili na tolikoj hrabrosti, požrtvovanosti i posvećenosti. Za svoju porodicu je bila spremna sve da uradi, te je tako godinama brinula o svom bolesnom suprugu, koji je za strašnu dijagnozu saznao tokom braka. Do posljednjeg momenta se borila za njegovo ozdravljene. Imaju dvoje djece, a upravo ona se bila pretvorila u glavni oslonac za sve.

Upravo se čita:  Hana Hadžiavdagić komentarisala razvode: Ako se neko uda iz bilo kakvog interesa ne mora trpiti milion godina nekoga koga ne želi da trpi

Uz svog supruga je bila do posljednjeg dana, preminuo je 2022. godine nakon duge borbe sa multipla sklerozom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sumejja (@ahmissumejja)

Mahira je odlučila da ponovo uplovi u bračne vode nešto više nakon smrti supruga Eseda. Vjenčala se za Salida Hajdarpašića, ali nije ni slutila da će zbog toga navući nevjerovatan gnjev ljudi. Pomislila je zbog svih tih reakcija da nema pravo da bude sretna.

Upravo se čita:  Najljepšoj mis BiH godine ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

To je bio početak novog poglavlja u Mahirinom životu i dokaz da čovjek uvijek može ponovo da se uzdigne i prevaziđe duboke tragedije, i ponovo pronađe sreću i ljubav. I dok su ovoj mladoj dami mnogi čestitali udaju i poželjeli joj sreću u daljem životu, istovremeno su se sa zlonamjernim komentarima javili dežurni kritičari.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Na GP Brod spašena petogodišnja djevojčica, bila je žrtva međunarodne trgovine ljudima

Tužilac iz Odsjeka za krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima Tužilaštva BiH koordinirao je aktivnosti u saradnji sa Službom za...

Još vijesti za vas