Utorak, 16 srpnja, 2024

Majka nestale bebe Sare: Dijete je ili umrlo ili je prodato!

Preporučeno

“Šta je UKCRS uradio sa mojim djetetom?! Je li mrtvo ili živo?! Hoću da znam! Moje sumnje su podijeljene! Postoje dvije šanse: da je dijete umrlo ili da je prodato!”, rekla je majka Aleksandra.

Prošle sedmice je Centar za istraživačko novinarstvo otkrilo šokantnu priču o nestaloj banjalučkoj bebi Sari.

Beba Sara je nestala u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, ocu je rečeno da je beba umrla, a majka je nikada nije vidjela.

Kada su tragali za grobom djeteta, roditelji su u jednom grobu pronašli Coca Colu i par kostiju. Ni tih par kostiju, ni kosti iz drugog groblja nisu pripadali bebi Sari.

Sarina majka Aleksandra Blagojević je sinoć gostovala kod Senada Hadžifejzovića gdje je rekla da postoje samo dvije šanse, da je beba umra ili da je prodata.

Upravo se čita:  U Mostaru izmjereno blizu 50 stepeni u hladu, građani spas od vrućina traže u rijekama i bazenima

“Šta je UKCRS uradio sa mojim djetetom?! Je li mrtvo ili živo?! Hoću da znam! Moje sumnje su podijeljene! Postoje dvije šanse: da je dijete umrlo ili da je prodato!”, rekla je majka Aleksandra.

Hadžifejzović: “Na koga sumnjaš?”

Blagojević: “Moje sumnje su podijeljene! Postoje dvije šanse: da je dijete umrlo ili da je prodato! Ostanete mirni, jer ne znate šta da mislite! Nikad nisam vidjela tijelo svog djeteta! Bolnica je sahranila! Sve informacije dobila sam u hodu! U problemu smo; nemamo tijelo djeteta, nemamo dijete živo! Institucije su se oglušile!”

Upravo se čita:  Elma i Džana, uposlenice bh. firme prošle agoniju: 'Preživjele smo pakao zbog bahatog direktora'

Hadžifejzović: “Imaš li nadu da je dijete živo?”

Blagojević: “Podijeljeno je! Teško mi je prihvatiti novost da mi neko kaže dijete vam je živo! To bi mi bio pozitivan šok! Dok moj mozak prihvata činjenicu da je dijete umrlo, zanima me samo gdje mi je… gdje je tijelo mog djeteta! Pomislila sam da nešto nije OK sa mnom kad sam došla na groblje! Nikad mi nije probuđen osjećaj da je moje dijete tu sahranjeno! Dolazila sam isprazno; nisam bila emotivno razorena! Osjetila sam da to nije ta priča! Na kraju se ispostavilo da dijete nije ni u jednom ni u drugom grobu!”

Upravo se čita:  Sarajlije spas od visokih temperatura pronašle na gradskom bazenu Dobrinja: Ovo su cijene svih karata

Hadžifejzović: “Šta je pronađeno u jednom dječijem grobu, a šta u drugom?”

Blagojević: “Neko je dobijao djecu u vrećama za smeće… Mi smo našli drveni okvir i to nešto… kažem to nešto jer dijete nije sahranjeno u cjelini, nego tu su komadi nečega u kartonskoj kutiji! Pronađene su četiri kosti! U drugom uglu je plastična flaša od Coca-Cole i tu je parafin u kojeg su ubacili posteljicu, a preko koje je nabačena rukavica!”

Pogledajte čitav intervju:

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Komarnici kao unosan biznis u BiH: Majstori zarađuju i do 1000 KM sedmično

Posljednjih godina, biznis s komarnicima za prozore i vrata postao je izuzetno unosan širom Bosne i Hercegovine. Samostalni majstori u...

Još vijesti za vas