Subota, 20 srpnja, 2024

Majstor Asim Vranac-Tica tvrdi da su ga prevarili iz osiguranja: “Bio sam životno ugrožen, a oni mi uplatili 2.200 KM”

Preporučeno

Kako popularni Tica tvrdi, životno osiguranje uplaćivao je od 2008. godine. Svaki mjesec po 60 KM. Matematički on je za 16 godina uplatio preko 11.500 KM.

U petom mjesecu prošle godine dogodila se teška saobraćajna nesreća u ulici Mule Hodžića u Visokom u blizini benzinske pumpe Hifa oko 16:00h u kojoj su učestvovala dva vozila, putničko vozilo Peugeot slovenačkih tablica i jedno motorno vozilo.

Tada na motoru je bio najpoznatiji autolakirer u BiH Asim Vranac zvani Tica koji je u nesreći zadobio teške tjelesne povrede od kojih je bio životno ugrožen. Doktori su mu se borili za život piše Crna-Hronika.

Upravo se čita:  Zanosno tijelo u kupaćem kostimu: Amra Džeko je podjelila fotografije sa odmora

Nakon mjeseci oporavka Tica se vratio na posao i danas radi punom parom. Na svom Facebook profilu objasnio je svojim prijateljima kako su ga, prema  njegovim riječima, prevarili iz osiguravajuće kuće putem životnog osiguranja.

Naime, kako popularni Tica tvrdi, životno osiguranje uplaćivao je od 2008. godine. Svaki mjesec po 60 KM. Matematički on je za 16 godina uplatio preko 11.500 KM.

Upravo se čita:  Gdje to ljetuje ministar Ramo Isak: Javnosti pokazao svoju suprugu i posvetio joj pjesmu

Da bi na kraju, kada mu se dogodila nesreća i kada je trebao dobiti oštetu, dobio samo 2.200 KM.

Cijelu priču podijelio je na svom Facebook profilu.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Svašta im pada na pamet: Iz BiH u Hrvatsku švercovao 38 kilograma živih rakova, pa zaradio krivičnu prijavu

Hrvatski državljanin (67) zaradio je krivičnu prijavu jer je u Hrvatsku unio oko 38 kilograma živih zaštićenih riječnih rakova...

Još vijesti za vas