Petak, 24 svibnja, 2024

Mama Hajdukovog golmana u 48. godini pokazala isklesano tijelo

Preporučeno

– Prva skidanja u kupaći kostim su počela i suočavamo se s trenutnim stanjem te želimo bolje.

Izgledam li dobro u kupaćem kostimu ili on otkriva ono što ne bih voljela da se vidi, pitanje je koje si mnoge dame postavljaju pred ogledalom uoči početka ljetne sezone. Ne i Renata Lovrinčević Buljan, bivša Miss Universe, fitness trenerica i ponosna mama 18-godišnjeg Borne Buljana, mlade nade Hajduka.

Upravo se čita:  Majka Džejle Ramović uskoro će postati nana, ali izgledom obara s nogu

Ona se bez problema svukla u kupaći kostim, a pritom je na društvenim mrežama podijelila i video u kojem je pokazala svu svoju raskoš, naglasivši kako još uvijek u potpunosti nije spremna za odlazak na plažu.

– Prva skidanja u kupaći kostim su počela i suočavamo se s trenutnim stanjem te želimo bolje. Sunce je otkrilo svaki moj propust u treniranju i prehrani, pa sad krećem u najaktivniju fazu kako bih ljeto dočekala spremna – kaže 47-godišnja Renata uz video u kojem šeta terasom u minijaturnom plavom dvodijelnom kostimu.

Upravo se čita:  Karleuša napala Severinu jer je prije dvije godine rekla da je u Srebrenici bio genocid: "Zašto se baviš presuđivanjem?"

– Belissima – poručuje joj jedan.

– Gasi sve – kaže drugi.

– Vidim, i Hrvatska ima nuklearno oružje – piše treći, dok je četvrtog u videu fascinirala karizma splitske plavuše, pa je napisao:

– Ti si kao vino. S godinama sve bolja i bolja. Wow! Kakva karizma, navodi SB.

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je nastradali mladić: Motociklista poginuo u sudaru kod Laktaša

U teškoj saobraćajnoj nesreći rano jutros kod Laktaša poginuo je motorista Kristian Daić (35) iz Bosanskog novog (Novog Grada). Nesreća...

Još vijesti za vas