Subota, 22 lipnja, 2024

Mamić na svom gradilištu u BiH ne da radnicima slobodan dan: Pitajte svoje djedove kako su izgradili Njemačku

Preporučeno

Mamiću se ovo nije svidjelo te je radnicima napravio analogiju s Njemačkom i kako je ista postala najmoćnija država zahvaljujući radu.

Mamić se u Bosni i Hercegovini krije od hrvatskog pravosuđa, a u međuvremenu je pokrenuo biznis sa solarnim elektranama.

Jedno od njegovih gradilišta nalazi se kod sela Prelog na cesti za Široki Brijeg u Slipčiće, gdje je Mamić prije nekoliko dana bio prinuđen održati govor radnicima koji su tražili još jedan slobodan dan povodom praznika.

Upravo se čita:  Na GP Izačić 50 knjiga završilo u kontejneru: "Živjele knjige do kojih sam tako teško došao. Da ih neko tako baci"

Mamiću se ovo nije svidjelo te je radnicima napravio analogiju s Njemačkom i kako je ista postala najmoćnija država zahvaljujući radu.

“Kakav praznik?! Pa je l‘ prekjučer bio praznik? Idemo raditi. Ali ne da ja to sad govorim kao gazda, nego pitajte svoje roditelje, djedove i očeve. Oni su tako izgradili najmoćniju državu na svijetu, Njemačku”, govorio je Mamić.

Upravo se čita:  Neobična ponuda u Facebook grupi izazvala brojne reakcije: "Preuzimam radarske kazne na svoje ime"

Pogledajte video:

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

‘Svekrva me nije voljela jer sam muslimanka, a drugi muž otjerao iz kuće’: Burni detalji iz života Selme Bajrami

Privatni život popularne folkerke privlačio je oduvijek veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo da ima velike probleme sa bivšim...

Još vijesti za vas