Subota, 20 srpnja, 2024

Mediji u Srbiji objavili snimak incidenta: Pogledajte trenutak kada Jovanović obračunava s advokatom Fizio centra

Preporučeno

Novi incdent se dogodio jutros kada je lider LDP-a napao Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje je Jovanović već tukao reketom vlasnika te klinike Ž. I.

Na jednom od snimaka haosa koji se jutros dogodio na Novom Beogradu vidi se kako Jelena Jovanović (žena u crvenim pantalonama i plavoj majici) vuče svog supruga Čedomira Jovanovića tokom okršaja sa advokatom Dejanom Dubajićem, ali joj ne polazi za rukom da ih razdvoji, piše “Blic”.

Upravo se čita:  Tragedija kod Vrbasa: Beba se udavila u gumenom bazenu

Jovanović je zamanhuno rukom, a advokat Dubajić se izmakao, dok je u tom momentu Jelena Jovanović pokušava da ih razdvoji.

Incdent se dogodio jutros kada je lider LDP-a napao Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje je Jovanović već tukao reketom vlasnika te klinike Ž. I.

Upravo se čita:  Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

Jovanović je, prema jednoj verziji priče, nasrnuo na advokata i polomio mu naočare ispred Fizio centra. Prema prvim informacijama, Jovanović je demantovao bilo kakav napad na advokata Dubajića.

Kako javljaju srbijanski mediji ispred Fizio centra u Bulevaru Milutina Milankovića 1 su policajci, koji trenutno uzimaju izjavu od vlasnika Ž. I. dok se u samom objektu nalaze Čedomir Jovanović i njegova supruga.

Upravo se čita:  Nevrijeme u Sloveniji: Padao grad veličine jajeta

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Svašta im pada na pamet: Iz BiH u Hrvatsku švercovao 38 kilograma živih rakova, pa zaradio krivičnu prijavu

Hrvatski državljanin (67) zaradio je krivičnu prijavu jer je u Hrvatsku unio oko 38 kilograma živih zaštićenih riječnih rakova...

Još vijesti za vas