Petak, 22 rujna, 2023

Milanović: Hrvatska vojska je oslobodila BiH od jarma Karadžića i Mladića, a ne američki bombarderi

Preporučeno

– Ne engleski, francuski, američki bombarderi koji su tukli položaje Srba oko Sarajeva jer od toga se niko nije preplašio ni predao – kazao je Milanović

Istina je da je Hrvatska vojska, hrvatska Gardijska, ali i Domobranska brigada, i Herceg-bosanska brigada, oslobodila Bosnu i Hercegovinu od jarma Karadžića i Mladića. Ne kažem Srba, nego Karadžića, Mladića i te vrlo jasno definirane bande zločinaca, kazao je danas hrvatski predsjednik Zoran Milanović.

Upravo se čita:  Identifikovane sve osobe koje su kopale tunel do Višeg suda u Podgorici: “Hvala gospođi koja je imala reumu”

Milanović je dodao da je to Hrvatska vojska osigurala.

– Ne engleski, francuski, američki bombarderi koji su tukli položaje Srba oko Sarajeva jer od toga se niko nije preplašio ni predao. To je osigurala Hrvatska vojska, ljudi koji su do posljednjeg dana išli do Banje Luke i tamo ginuli. Da bi se istog trenutka kada su politički kriteriji bili ispunjeni povukli u Hrvatsku i za nagradu dobili Dejton koji se sada krši, i koji se Hrvatima provlači kroz nos i uši, koji se šalje na predpranje i hemijsko, i na kraju dobijete zgužvanu krpu – pojasnio je Milanović.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Slovenci traže nove radnike po Bosni i Hercegovini

Zavod za zapošljavanje Republike Slovenije će u saradnji s Ambasadom Republike Slovenije u Sarajevu u posljednjoj sedmici mjeseca septembra...

Možda vas zanima i ovo