Petak, 29 rujna, 2023

Milorad Dodik ugostio Baju Malog Knindžu: “Njegove pjesme su postale sastavni dio svake dobre proslave”

Ljubav prema Baji Malom Knindži je Dodik iskazao i nedavno kada je američkom ambasadoru u BiH Michaelu Murphyju da sluša pjesme Baje Malog Knindže.

Preporučeno

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je sa pjevačem Mirkom Pajčinom, poznatijem kao Baja Mali Knindža, te istakao da su njegove pjesme kod Srba postale dio svake dobre proslave.

– Uvijek je prijatno susresti se sa Bajom Malim Knindžom, čije pjesme su kod našeg naroda postale sastavni dio svake dobre proslave, napisao je Dodik na društvenoj mreži X.

Upravo se čita:  Zahtjev pomoćnog radnika šokirao gastabajtera iz BiH: Traži mi 100 KM dnevnicu, dva obroka, dvije kafe i još cigarete hoće!

Ljubav prema Baji Malom Knindži je Dodik iskazao i nedavno kada je američkom ambasadoru u BiH Michaelu Murphyju da sluša pjesme Baje Malog Knindže.

Treba napomenuti da je Pajčin stihovima ismijao genocid u Srebrenici u kojem je ubijeno više od 8.000 Bošnjaka.

On je popularnost stekao tokom devedesetih godina i ratova na području bivše Jugoslavije. U nekim od svojih najpopularnijih turbo-folk pjesama veliča osuđenike za genocid u Srebrenici i druge ratne zločine u Bosni i Hercegovini Ratka Mladića i Radovana Karadžića.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Izetbegović jedini kandidat za predsjednika SDA, Mehmedović najavljuje: Znak da je Bakir konačno oteo stranku od članstva

Nakon što je Stranka demokratske akcije (SDA) odbila kandidaturu Šemsudina Mehmedovića za predsjednika, on se oglasio putem saopćenja koje...

Možda vas zanima i ovo