Subota, 9 prosinca, 2023

Ministar izazvao burne reakcije: Nešić podijelio lažnu sliku Vijećnice s bojama zastave Kosova i zaprijetio gradonačelnici Sarajeva

Iako su mu mnogi u odgovoru skrenuli pažnju da je riječ o fotomontaži, objavu nije uklonio. Izazvao je brojne reakcije, ali je dobio i veliki broj uvreda od korisnika.

Preporučeno

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić izazvao je burne reakcije nakon što je na mreži X podijelio fotošopiranu fotografiju Vijećnice s projekcijom zastave Kosova.

“A stalno kukaju da RS ne poštuje stavove institucija BiH! Ne znam kada je BiH priznala tzv. nezavisno Kosovo? Ko sada ne poštuje institucije BiH? Kada rušiš i prekrajaš komšijske međe, gradonačelnice, znaj da će biti srušena i tvoja”, napisao je Nešić u objavi.

Upravo se čita:  Suđenje Dodiku: Pred Sud BiH stižu pripadnici BORS-a, veterani i starješine Vojske RS

Iako su mu mnogi u odgovoru skrenuli pažnju da je riječ o fotomontaži, objavu nije uklonio. Izazvao je brojne reakcije, ali je dobio i veliki broj uvreda od korisnika. Među porukama je i komentar da osoba koja se nalazi na njegovoj funkciji treba znati razliku i ne izazivati uznemirenje javnosti.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar objavio detaljne informacije: “Na javni poziv za EU pomoć imali smo i prijave mrtvih ljudi, žao mi je što nema dovoljno novca”

Na javni poziv za EU pomoć prijavilo se više od 216.360 domaćinstava u kojima živi 429.066 pojedinaca, a prema...

Možda vas zanima i ovo