Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Ministar pravde oteo studentici flašicu vode i bacio u smeće jer nije srpska!

Nemojte propustiti

Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković je na jednom predavanju, koje je svojevremeno održao na Pravnom fakultetu u Beogradu, usred govora uzeo od studentkinje flašicu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre rekavši da to čini jer u pitanju nije domaća, srpska voda.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

– Pratila sam predavanje Nikole Selakovića. Odjednom je ućutao, prekinuo predavanje i krenuo ka meni. Uzeo je moju flašicu vode i bacio je u kantu za otpatke. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo obrazloženje, a Selaković je prokomentarisao da to čini jer voda nije srpska – kaže studentkinja čija je flašica vode završila u smeću.

Upravo se čita:  Kako komšije 'deru' turiste: 'Vožnju taksijem u Splitu platili su 180 eura'

Ministar pravde u izjavi za Telegraf potvrđuje da se ovaj događaj odigrao u vrijeme kada je radio kao asistent na Pravnom fakultetu u Beogradu. On, međutim, dodaje da nije bilo incidenta i da je samo želio da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda.

– Moj odnos sa studentima uvijek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na djelu pokazao kako se pomaže Srbiji – kaže ministar pravde.

Upravo se čita:  Zastršujuća ispovijest djevojke koja je pobjegla ubici iz Mladenovca: 'Okrenuo se prema meni i krenuo da nišani'

Selaković dodaje da je važno da građani Srbije shvate da će najbolje pomoći svojoj zemlji kupovinom domaćih proizvoda i da se od najmanjih stvari mora početi.

(blic.rs)

Pročitajte još

Izdvajamo

Podignuta optužnica protiv troje ljekara zbog smrti djevojčice Džene Gadžun

Suad Rožajac tereti se za teška krivična djela protiv zdravlja ljudi, u vezi sa krivičnim djelom nesavjesno liječenje. Nina...

Možda vas zanima i ovo