Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Ministar pravde oteo studentici flašicu vode i bacio u smeće jer nije srpska!

Preporučeno

Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković je na jednom predavanju, koje je svojevremeno održao na Pravnom fakultetu u Beogradu, usred govora uzeo od studentkinje flašicu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre rekavši da to čini jer u pitanju nije domaća, srpska voda.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

– Pratila sam predavanje Nikole Selakovića. Odjednom je ućutao, prekinuo predavanje i krenuo ka meni. Uzeo je moju flašicu vode i bacio je u kantu za otpatke. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo obrazloženje, a Selaković je prokomentarisao da to čini jer voda nije srpska – kaže studentkinja čija je flašica vode završila u smeću.

Upravo se čita:  Doktorica prijetila šefu kliničkog centra u Zagrebu: "Crknite, Hercegovci"

Ministar pravde u izjavi za Telegraf potvrđuje da se ovaj događaj odigrao u vrijeme kada je radio kao asistent na Pravnom fakultetu u Beogradu. On, međutim, dodaje da nije bilo incidenta i da je samo želio da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda.

– Moj odnos sa studentima uvijek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na djelu pokazao kako se pomaže Srbiji – kaže ministar pravde.

Upravo se čita:  Ovo je Albanka koja je vozila BMW 170 km/h i usmrtila brata i sestru iz Gradca

Selaković dodaje da je važno da građani Srbije shvate da će najbolje pomoći svojoj zemlji kupovinom domaćih proizvoda i da se od najmanjih stvari mora početi.

(blic.rs)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas