Petak, 9 lipnja, 2023

Ministar Salmir Kaplan svoj terenac parkira na rampu za invalide

Nemojte propustiti

Već duže vrijeme federalni ministar kulture Salmir Kaplan svoj luksuzni terenac nepropisno parkira u Rosuljama, svjedoče stanovnici ovog vogošćanskog naselja.

Terenac ministra Salmira Kaplana na rampi za invalide
Terenac ministra Salmira Kaplana na rampi za invalide

Dokle ide ministrova bahatost najbolje pokazuje činjenica, ali i fotografija koju smo dobili od našeg čitatelja, da Kaplan svoj automobil parkira na trotoaru, ali i na rampu za invalide, koju većina ratnih vojnih invalida u tom naselju koristi za silazak na parking ili za penjanje na trotoar, piše sarajevski Klix.

“U naselju koje je puno šehidskih porodica i RVI, ministar treba obratiti pažnju ne samo zbog nas koji smo RVI, nego i zbog mnogih majki koje nisu u mogućnosti prelaziti preko trotoara sa svojom malom djecom u kolicima. Mnogi su stanari već nekoliko puta upozorovali ministra da ne parkira automobil na trotoar, blokirajući rampu za invalide, međutim, to se promijeni jedno vrijeme i onda sve bude po starom”, napisao nam je rezignirani čitatelj i dodao:

Upravo se čita:  Skandal na fakultetu u BiH: Supruga uhvatila asistenta u preljubi sa studenticom!?

“Ako nam se ministri ovako ponašaju šta tek trebamo očekivati od okorjelih kriminalaca”.

Zatražili smo komentar ministra Kaplana, koji nije želio odgovoriti na naš upit.

(Klix/Bh-index)

Pročitajte još

Izdvajamo

Pregled ili smrt, nešto će prije doći: Pokušaj liječenja u Sarajevu

Ovo je istinita priča stanovnika Sarajeva koji se lično uvjerio u začarani labirint takozvanog puta pacijenta, u zdravstveni sistem...

Možda vas zanima i ovo