Srijeda, 19 lipnja, 2024

Mirza Hatić postao ugostitelj: Otvorio kafić, nudi nargilu i slikanje s njim

Preporučeno

Nakon svoje popularnosti na TikToku odlučio je uploviti u ugostiteljske vode.

TikToker Mirza Hatić, koji za sebe voli reći da je neiskvaren momak i lokalni kabadahija, nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Nakon što je napravio profil na Tik Toku, njegovi monolozi i dijalozi sa drugim korisnicima te mreže imaju milione pregleda.

@mirzahaticofficial #bosna?? #usa?? #makedonija #crnagora #srbija?? #balkan ♬ original sound – Mirza Hatic

Nakon svoje popularnosti na TikToku odlučio je uploviti u ugostiteljske vode. Preuzeo je kafić u Starom Gradu pod nazivom Tesoro koji se nalazi u ulici Sime Milutinovića Sarajlije.

Upravo se čita:  Šejla Zonić: Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog uspjeha

“Pošto me tražite, gdje sam šta sam da se slikate, dođite ovdje kod mene u radnju pa se slikajte i družite se s mnom. Ovo sam ja otvorio, bujrum dođite. Kako ste braćo. Samo da znate dođite u Tesoro. Ko me želi vidjeti upoznati se s mnom. Moj klub Tesoro, bujrum braćo moja. Svima su vam vrata otvorena. Pošto ove nargile u Sarajevu nema, ima je samo ovdje”, naveo je u svojim TikTokovima.

@mirzahaticofficial #bosna?? #usa?? #makedonija #crnagora #srbija #balkan #hrvatska?? ♬ original sound – Mirza Hatic

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Na hadžiluku u Meki umrlo više od 550 ljudi

Najmanje 550 muslimanskih hodočasnika preminulo je tokom hadžiluka u Meki zbog toplotnog udara, a hiljade drugih su potražili pomoć...

Još vijesti za vas