Srijeda, 24 srpnja, 2024

Mirza oduševio u polufinalu “Zvezda Granda” i direktno prošao u finale: “Ima neku foru i zvjezdanu prašinu”

Preporučeno

Ana Bekuta istakla je kako je Mirza Pandur originalan i da se zato odlučila za nejga: “Ima neku foru i zvjezdanu prašinu.”

Mirza Pandur iz Sarajeva bio je u duelu sa Petrom Krekićem iz Beograda u polufinalu Zvezda Granda. Pandur se direktno plasirao u finale.

Mirza Pandur, koji je od prvog pojavljivanja u Zvezdama Granda oduševio žiri i osvojio srca publike, predstavio s pjesmama “Ostala si uvijek ista” – verziju Miše Kovača i “Srećo, ne krivi me” od Tošeta Proeskog.

Upravo se čita:  Brena i Boba otvorili vrata vile u Majamiju od 18 miliona dolara

Nakon glasanja, bilo je 6:6. Uslijedilo je akapela pjevanje. Mirza se odlučio za pjesmu “Gipsy Song” – Leb i Sol i oduševio žiri koji je ga je rezultatom 4:2 poslao direktno u finale.

“Mirza super si pjevao kroz čitavo takmičenje. Pjevao si hrabro. Nešto što ne može da se kupi je tvoj šarm, beskrajno si harizmatičan i kada griješiš imaš ‘balls’”, rekla je Marija Šerifović na čiji poziv je Mirza i došao u takmičenje “Zvezde Granda”.

Upravo se čita:  Evo koliko je visok Đani: Ostat ćete u čudu kada pročitate koji broj cipela nosi

Ana Bekuta istakla je kako je Mirza Pandur originalan i da se zato odlučila za nejga: “Ima neku foru i zvjezdanu prašinu.”

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijena lampe koju je postavila Karić na Baščaršiji iznosi 19.750 KM + PDV

Svijetleća instalacija, odnosno Sarajevski dijamant, koji je izazvao burne reakcije u javnosti, zapravo je novi brend domaće firme Metallon...

Još vijesti za vas