Nedjelja, 1 listopada, 2023

Mlada policajka llišena slobode zbog prostitucije. Objavljeni su detalji

Preporučeno

Policajka nije htjela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata, a nakon saslušanja puštena je da se brani sa slobode.

Policajka (27) sa eksplicitnog snimka, koji je nedavno šokirao javnost, nakon saslušanja zbog sumnje da se bavi prostitucijom puštena je da se brani sa slobode.

Prije dva mjeseca, podsjetimo, pojavio se snimak na kome se vidi jedna pripadnica MUP koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu jedne stanice, a mlada policajka sa juga Srbije juče je privedena na radnom mjestu nakon istrage.

Upravo se čita:  Načelnik Vojnića u Hrvatskoj traži vojsku na granici sa BiH

Kako Kurir saznaje, kolege su joj prišle kad je došla na posao u policijsku stanicu u Beogradu i rekle joj da skine uniformu i da se presvuče. Nakon toga su joj stavili lisice i odvele na saslušanje.

Policajka nije htjela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata, a nakon saslušanja puštena je da se brani sa slobode. Tokom saslušanja navodno nije htjela ni da komentariše račun na koji je primala uplate i od po 1.000 eura.

Upravo se čita:  "Ima posla, ali izgleda nema zainteresovanih": Pekar očajan, nudi platu od dvije hiljade KM, ali nikako da nađe pravog radnika

Nešto kasnije, privedena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi.

Sumnja se da njih dvije rade i pružaju seksualne usluge u paru, a to potvrđuju i snimci na kojima se vide kako zadovoljavaju nepoznatog muškarca.

“Cijena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale su da naplate i 1.000 eura za veče – navodi izvor iz istrage.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nedim Sladić obradovao građane Bosne i Hercegovine novom prognozom

Poznati bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić vrijedno radi da svojim pratiocima donose pravovremene vijesti o vremenskim prilikama u Bosni i...

Možda vas zanima i ovo