Srijeda, 22 svibnja, 2024

Mlada policajka llišena slobode zbog prostitucije. Objavljeni su detalji

Preporučeno

Policajka nije htjela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata, a nakon saslušanja puštena je da se brani sa slobode.

Policajka (27) sa eksplicitnog snimka, koji je nedavno šokirao javnost, nakon saslušanja zbog sumnje da se bavi prostitucijom puštena je da se brani sa slobode.

Prije dva mjeseca, podsjetimo, pojavio se snimak na kome se vidi jedna pripadnica MUP koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu jedne stanice, a mlada policajka sa juga Srbije juče je privedena na radnom mjestu nakon istrage.

Upravo se čita:  Ubio punicu, pokušao i ženu, pa presudio sebi; Komšija: Čuo sam da je zapomagala punica

Kako Kurir saznaje, kolege su joj prišle kad je došla na posao u policijsku stanicu u Beogradu i rekle joj da skine uniformu i da se presvuče. Nakon toga su joj stavili lisice i odvele na saslušanje.

Policajka nije htjela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata, a nakon saslušanja puštena je da se brani sa slobode. Tokom saslušanja navodno nije htjela ni da komentariše račun na koji je primala uplate i od po 1.000 eura.

Upravo se čita:  Tek što je sezona počela, sa njom su počeli i udari po džepu: Ovo je cijena kafe na hvarskoj rivi

Nešto kasnije, privedena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi.

Sumnja se da njih dvije rade i pružaju seksualne usluge u paru, a to potvrđuju i snimci na kojima se vide kako zadovoljavaju nepoznatog muškarca.

“Cijena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale su da naplate i 1.000 eura za veče – navodi izvor iz istrage.

Izdvajamo

Izdvajamo

Prije nekoliko dana FUP spriječio još jedno samoubistvo maloljetnice: “Bojim se da nećemo biti uvijek uspješni”

Tim Federalne uprave policije za borbu protiv kompjuterskog kriminala prije dva dana spriječio je samoubistvo maloljetnice na području Tuzlanskog...

Još vijesti za vas