Subota, 13 srpnja, 2024

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Autor:Index.hr

Preporučeno

„Želim da poručim svim kolegama da je osmijeh neophodan u našem poslu, sve ostalo znaju“, dodao je simpatični Dušan.

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u niškom hotelu Nais. Dušan (23) govorio je za Index.hr.

“Kao konobar radim već četiri godine, u hotelu Nais radim dva mjeseca. Odrastao sam u skromnim uslovima. Nakon smrti majke ostao sam s bakom, kojoj sam neizmjerno zahvalan na svemu. Počeo sam da radim kao konobar kako bih pomogao baki, da njoj bude lakše“, ispričao je za Index simpatični Dušan.

„Radio sam u manjim restoranima, a nakon toga mi se ukazala prilika da napredujem u svom poslu. Prihvatio sam poziv hotela Nais i rado mu se odazvao. Iako je sve ovo za mene nešto novo, kolege se trude usmjeriti me kako bih mogao još više napredovati“, objašnjava.

Upravo se čita:  Slučajno ili ne? Neobična situacija na javnom servisu Srbije: "Danas je obilježena godišnjica genocida u Srebrenici"

Otkud tako pozitivan stav prema poslu, pitali su ga.

„Uvijek gledam sve s pozitivne strane, pa tako i posao koji radim. Osmijeh je moj moto. Naučio sam da je sve u životu onako kako ti to sagledaš, ako se žališ i stalno si nezadovoljan, takav ti je i cijeli život. Naravno da ima prostora da se uslovi u ugostiteljstvu poprave, ali je li sve tako crno? Naravno da nije“, optimističan je Dušan.

Upravo se čita:  Vulin u novom izdanju: Vučić je zapravo anđeo mira, a Wesley Clark je glavni krivac za sve

U ugostiteljstvu najviše uživa u komunikaciji s ljudima i sklapanju novih poznanstava. Najmrskije mu je, priznaje, poliranje servisa.

Travel blogera Kristijana Iličića je prepoznao za stolom na vjenčanju, kaže.

„Zbog toga i volim svoj posao kao što sam i napomenuo, ovako dobijam priliku upoznati ljude čiji rad pratim i poštujem. Ekipa me je ispoštovala, hvala Kristijanu na svemu“, priča za Index.

Nagradu je dobio i od hotela u kojem radi.

„Naravno da su me nagradili i oni, uvidjeli su potencijal u meni, želim se ovim putem zahvaliti i menadžmentu hotela na ukazanom povjerenju“, kaže.

Upravo se čita:  Inspektori u akciji, zapečaćeni brojni apartmani: Makarska posebna “meka” za biznis na “crno”

Ima poruku i za sve kolege konobare.

„Želim da poručim svim kolegama da je osmijeh neophodan u našem poslu, sve ostalo znaju“, dodao je simpatični Dušan.

Index.hr je podsjetio da je hrvatskog travel blogera Kristijana Iličića oduševio dobro raspoloženi konobar koji ga je posluživao u Nišu.

„Ovaj konobar iz Niša bi trebalo da dobije povišicu! Hotel Nais, molim vas reagujte“, napisao je Iličić uz snimak konobara kako raspjevan i rasplesan poslužuje Kristijana i njegovo društvo za stolom.

„Super je lik“, dodao je Iličić u komentarima.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas