Nedjelja, 14 srpnja, 2024

Mladić pretučen u sarajevskom tramvaju naočigled ostalih putnika i pred svojim prijateljicama

Preporučeno

Slučaj nasilja dogodio se sinoć u jednom sarajevskom tramvaju, a napadnut je mlađi muškarac, naočigled ostalih putnika i svoje dvije prijateljice – javlja čitatelj portala Doznajemo.com. Incident se dogodio oko 21 sat.

Ilustracija (Foto: Arhiv)
Ilustracija (Foto: Arhiv)

– Sinoć oko 21 sat, u tramvaju broj 3, vozio sam se kući i u tramvaju naišao na strašnu scenu. Kako sam primjetio u tramvaju je sjedio jedan momak sa još dvije prijateljice. Iza njih su bila još dva mladića koja su uporno zagledali u njih troje i komentarisali. Kada su krenuli izaći na Skenderiji, jedan od momaka koji su sjedili iza njih, jednostavno je prišao i iz sve snage udario mladića koji je sjedio sa prijateljicama. Udario ga je tako jako nogom, da je mladić udario o metalni dio tramvaja, ustao i pao na sjedište, dok je napadač pobjegao. Također, treba napomenuti da mladić nije ništa uradio, nego je sjedio s prijateljima – piše čitatelj.

Upravo se čita:  Zenicu potresla tragedija: "U rijeku upale tri djevojčice, samo jednu nisu uspjeli spasiti"

Kako je kasnije doznao, mladić je dobro, iako su mu ostale modrice i kontuzije na glavi. Nije želio da se policija miješa, a navodno je imao blaži oblik potresa mozga.

O motivima napada, kojeg čitatelj naziva sramotnim, kaže da je najvjerovatnije u pitanju to što je napadnuti mladić imao drugačiju boju kose i piercinge na ušima.

Upravo se čita:  Nesreća u Visokom: 88-godišnjak za volanom udario pješakinju i teško je povrijedio

Izvor: Doznajemo

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

U Kiseljaku uvedene redukcije vode, neka naselja danima bez vodosnabdijevanje

Iz kiseljačkog JP “Vodovod i kanalizacija” jutros, je saopćena informacija o redukciji vodosnabdijevanja na određenim područjima. Iz ViK-a Kiseljak je...

Još vijesti za vas