Subota, 9 prosinca, 2023

“Moj babo je doživio moždani udar kada je vidio da je posječeno drvo koje je posadio prije 20 godina”

Tokom posljednjih dana posječeno je oko 30 stabala, a građanin Redžep M. se povodom ovog slučaja na društvenoj mreži Facebook potresnom porukom.

Preporučeno

Sječa drveća u blizini rijeke Raške u Novom Pazaru izazvalo je ogromno nezadovoljstvo i negoodovanje građana, koji su uživali u šetnjama u tom dijelu grada.

Tokom posljednjih dana posječeno je oko 30 stabala, a građanin Redžep M. se povodom ovog slučaja na društvenoj mreži Facebook potresnom porukom.

– Drveće koje je moj babo posadio prije više od 20 godina i koje je krasilo naš kej ste posjekli dok je on gledao i time izazvali da čovjek dobije moždani udar. Sram da vas bude sve koji ste ovo dozvolili – napisao je on i na svom nalogu postavio fotografiju oca koji leži u bolnici.
Na njegovu reakciju nisu ostali nijemi ni brojni drugi građani, koji su dodali da je ovaj kej u Novom Pazaru jedan od najljepših dijelova grada.

Upravo se čita:  Šta se dešava na Kosovu: KFOR utrostručio svoje prisustvo

– Bilo je predivno sjedjeti u hladu tog drveća, u hladovini i uz rijeku. Sve pretvoriše u beton, ne znam da li je moguće da toliko nemaju osjećaja – dodao je drugi revoltirani građanin.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar objavio detaljne informacije: “Na javni poziv za EU pomoć imali smo i prijave mrtvih ljudi, žao mi je što nema dovoljno novca”

Na javni poziv za EU pomoć prijavilo se više od 216.360 domaćinstava u kojima živi 429.066 pojedinaca, a prema...

Možda vas zanima i ovo