Utorak, 18 lipnja, 2024

“Moj babo je doživio moždani udar kada je vidio da je posječeno drvo koje je posadio prije 20 godina”

Preporučeno

Tokom posljednjih dana posječeno je oko 30 stabala, a građanin Redžep M. se povodom ovog slučaja na društvenoj mreži Facebook potresnom porukom.

Sječa drveća u blizini rijeke Raške u Novom Pazaru izazvalo je ogromno nezadovoljstvo i negoodovanje građana, koji su uživali u šetnjama u tom dijelu grada.

Tokom posljednjih dana posječeno je oko 30 stabala, a građanin Redžep M. se povodom ovog slučaja na društvenoj mreži Facebook potresnom porukom.

– Drveće koje je moj babo posadio prije više od 20 godina i koje je krasilo naš kej ste posjekli dok je on gledao i time izazvali da čovjek dobije moždani udar. Sram da vas bude sve koji ste ovo dozvolili – napisao je on i na svom nalogu postavio fotografiju oca koji leži u bolnici.
Na njegovu reakciju nisu ostali nijemi ni brojni drugi građani, koji su dodali da je ovaj kej u Novom Pazaru jedan od najljepših dijelova grada.

Upravo se čita:  Drama na putu prema Sloveniji: Putnica se posvađala sa vozačem i pozvala policiju!

– Bilo je predivno sjedjeti u hladu tog drveća, u hladovini i uz rijeku. Sve pretvoriše u beton, ne znam da li je moguće da toliko nemaju osjećaja – dodao je drugi revoltirani građanin.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nove američke sankcije: Na crnoj listi sedam kompanija povezanih s porodicom Dodik

Američko ministarstvo finansija (OFAC) objavilo je nove sankcije osobama i firmama iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopćeno iz Ministarstva...

Još vijesti za vas