Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Monstruozno iživljavanje u Kruševcu: Otvorio šaht i ubacio psa u njega (Video)

Preporučeno

Organizacija za zaštitu i prava životinja Kruševac “ORPAK”, u utorak 30. aprila, dobila je poziv od građana da se u jednoj ulici u Kruševcu (Srbija) iz šahta čuje cviljenje i zavijanje psa. Članovi “ORPAK”-a koji su izašli na teren izvukli su na svu sreću nepovrijeđenog psa iz iz kanalizacionog šahta.

Uplašeni pas je odmah otrčao u obližnji parkić i počeo da se valja po travi ne bi li očistio prljavštinu sa sebe, ali je tom prilikom uspio da pobjegne osloboditeljima koji su htjeli da ga odnesu veterinaru.

Upravo se čita:  Detalji stravičnog slučaja šokirali region: Otac mu stopala i dlanove stavljao na vrele ringle, petogodišnji dječak jedva preživio mučenje

ORPAK je poslao apel svim Kruševljanima da im pomognu u pronalasku počinioca kako bi protiv njega bila podnijeta prijava.
Zahvaljujući sigurnosnim kamerama iz obližnjeg lokala otkrili su da se radi o muškarcu koji je nakon ovog užasnog čina obrisao ruke i mirno nastavio svojim putem.

U apelu se takođe traži od gradskih vlasti da im pomognu u borbi protiv zlostavljanja, mučenja i ubijanja životinja i traži se od javnog suda u Kruševcu da se dodijeli sudija koji će se baviti pitanjem dobrobiti životinja.
Ukoliko prepoznate čovjeka sa video snimka javite se organizaciji ORPAK na telefon +381 63 882 2412 ili pozovite odmah policiju.

Upravo se čita:  Tragedija kod Vrbasa: Beba se udavila u gumenom bazenu

Izvor: Alo.rs

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas