Srijeda, 17 srpnja, 2024

Motociklom naletio na majku s bebom u naručju

Preporučeno

Sinoć oko 19:20 sati u Zadru vozač motocikla naletio je na majku koja je u rukama držala bebu. Majka i dijete teško su povrijeđeni i nalaze se u općoj bolnici u Zadru.

pokit_76d4a91e4e3ee83a467a2d783f390257
U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Zadru teške tjelesne povrede zadobili su 41-godišnja majka i njezina beba, a još dvoje djece i neoprezni vozač zadobili su lakše ozlijede.

Upravo se čita:  Detalji stravičnog slučaja šokirali region: Otac mu stopala i dlanove stavljao na vrele ringle, petogodišnji dječak jedva preživio mučenje

‘Oko 19:20 sati na raskrižju ulice Put stanova i Osječke, 19-godišnji vozač motocikla zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti izgubio je kontrolu nad vozilom te prešao na lijevu prometnu traku uslijed čega je motociklom udario pješake’, rekli su u PU zadarskoj za Dnevnik.hr.

Pješaci u koje je udario bili su majka s bebom u naručju te još dvoje njezine djece, osmogodišnja djevojčica i petogodišnji dječak. Protiv vozača će biti podignuta kaznena prijava.

Upravo se čita:  Nevrijeme u Sloveniji: Padao grad veličine jajeta

Izvor: Dnevnik.hr

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Probijen tunel Golubinja – najduži tunel na Koridoru Vc

Na dionici Poprikuše - Nemila na Koridoru Vc, u srijedu, 17.07.2024. je svečano završen proboj lijeve cijevi tunela Golubinja,...

Još vijesti za vas