Nedjelja, 14 srpnja, 2024

Muškarac (37) mjesecima govorio kako je priča s koronom prenapuhana. Zarazio se i umro

Autor:Index.hr

Preporučeno

Prvog dana jula objavio je kako ima simptome koronavirusa i kako se testirao, a sat vremena nakon objave rekao je da je pozitivan.

Richard Rose, 37-godišnji Amerikanac, nedavno je umro od koronavirusa. Njegova je smrt privukla veliku pažnju s obzirom na to da je u svojim objavama na Facebooku izrazio skepticizam u vezi s koronavirusom.

Krajem aprila je na Facebooku rekao da neće kupiti masku. Sredinom maja napisao je kako mu je dosta vijesti o koronavirusu, a nekoliko dana nakon toga objavio je islamofobni mem koji uspoređuje niqab i masku.

Upravo se čita:  Bosanac preživio udar voza u Njemačkoj

Tokom juna je na Facebooku redovito objavljivao kako obilazi barove i restorane u Ohiju.

Prvog dana jula objavio je kako ima simptome koronavirusa i kako se testirao, a sat vremena nakon objave rekao je da je pozitivan.

Dan poslije žalio se na simptome i rekao kako gubi dah i dok sjedi, 4. jula na stranicama lokalnog pogrebnog poduzeća objavljena je vijest o njegovoj smrti.

Upravo se čita:  Bosanac preživio udar voza u Njemačkoj

Rose je umro samo nekoliko dana nakon što je saznao da je pozitivan na koronavirus.

“Grozno je što smo izgubili Ricka, ali je još tragičnije što je zarazio i druge. Ipak, Ricka na društvenim mrežama svi razapinju zbog njegove odluke da ne nosi masku i to nije u redu. Trebali bi biti suosjećajni bez obzira na to slažemo li se s nečijim uvjerenjima ili ne. Netko je preminuo i trebali bi imati suosjećanja”, rekao je njegov prijatelj Nick Conley za lokalni medij.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Oglasio se predsjedavajući Predsjedništva BiH nakon pokušaja ubistva Trumpa: Ovaj čin je apsolutno neprihvatljiv, osuđujem ga

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović osudio je pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i predsjedničkog kandidata...

Još vijesti za vas