Subota, 22 lipnja, 2024

Muškarac iz BiH kod “jarana” u Beču kupio lažne pečate za pasoš kako bi mogao ostat duže od 90 dana u EU!

Preporučeno

Policijski službenici protiv osumnjičenog podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave.

Prilikom pregleda putne isprave od 24-godišnjaka (državljanin Bosne i Hercegovine), policijski službenici u posumnjali da su granični numeratori (pečati) graničnih prijelaza krivotvoreni, te je njihova sumnja provjerama i daljnjim radom potvrđena.

Policijski službenici za prekogranični kriminalitet su utvrdili da je osumnjičeni tijekom ove godine na području Beča od nepoznate osobe za određeni novčani iznos pribavio nekoliko krivotvorenih graničnih pečata kako bi mogao duže boraviti na teritoriju Europske unije.

Upravo se čita:  Objavljeni detalji eksplozije: Ovo su ubijeni škaljarci u Cetinju

Policijski službenici protiv osumnjičenog podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave. Također je 24-godišnjaku odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku zbog neposjedovanja valjane putne isprave, navodi u saopćenju PU brodsko posavska.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

‘Svekrva me nije voljela jer sam muslimanka, a drugi muž otjerao iz kuće’: Burni detalji iz života Selme Bajrami

Privatni život popularne folkerke privlačio je oduvijek veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo da ima velike probleme sa bivšim...

Još vijesti za vas