Petak, 1 prosinca, 2023

Muškarac iz BiH kod “jarana” u Beču kupio lažne pečate za pasoš kako bi mogao ostat duže od 90 dana u EU!

Policijski službenici protiv osumnjičenog podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave.

Preporučeno

Prilikom pregleda putne isprave od 24-godišnjaka (državljanin Bosne i Hercegovine), policijski službenici u posumnjali da su granični numeratori (pečati) graničnih prijelaza krivotvoreni, te je njihova sumnja provjerama i daljnjim radom potvrđena.

Policijski službenici za prekogranični kriminalitet su utvrdili da je osumnjičeni tijekom ove godine na području Beča od nepoznate osobe za određeni novčani iznos pribavio nekoliko krivotvorenih graničnih pečata kako bi mogao duže boraviti na teritoriju Europske unije.

Upravo se čita:  Policajac se povrijedio otvarajući vrata na službenom autu, dobit će 5.000 eura

Policijski službenici protiv osumnjičenog podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave. Također je 24-godišnjaku odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku zbog neposjedovanja valjane putne isprave, navodi u saopćenju PU brodsko posavska.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

“Malo alarmantno zvuči”: Nikšić o mogućem poskupljenju struje i redukcijama

Zbog inflacije i situacije s kupovnom moći građana, nećemo povećavati cijenu električne energije za domaćinstva – ona će ostati...

Možda vas zanima i ovo