Nedjelja, 25 veljače, 2024

Muž i sin čekali ženu pa prebili ljubavnika s kojim je izašla iz voza

Preporučeno

“Sad ću biti prisiljen pokrenuti razvod braka jer se supruga očito ne može odlučiti s kojim od nas dvojice želi živjeti”, požalio se M. na sudu.

Na željezničkoj stanici u Karlovcu prije godinu izbio je popriličan haos kad su suprug i sin čekali ženu, a dočekali i nju i ljubavnika.

Tog dana prošle godine u maju u 21:40 sati M. (58) je sa sinom (16) čekao suprugu na stanici u Karlovcu jer ga je nazvala pa su se dogovorili da zajedno idu kući. No, nakon što je voz stigao na peron, iz vagona su odjednom izašli supruga (52) i njezin ljubavnik Z. (51), piše Index.hr.

Upravo se čita:  Tragedija - novorođenče se ugušilo dok je hranjeno u bolnici: "Rodila sam zdravo dijete, preminulo je nakon pet dana"

Sjedio uz krevet kad mu je ženu nazvao ljubavnik

– Sve priznajem, istina je. Te noći sin i ja čekali smo suprugu da se vrati vlakom. Nismo očekivali da će doći s ljubavnikom Z. On je prije više od godinu uspostavio ljubavnu vezu s mojom ženom i stalno je nagovarao da dođe živjeti s njim jer se u nju zaljubio.

Ja sam jednom sjedio uz krevet kad ju je Z., koji je inače razveden, nazvao na mobitel. Rekao sam mu tada da kad već njegov brak nije funkcionirao da ostavi tuđi brak na miru, a supruzi sam rekao da se mora odlučiti, a ako ode, da mi se više ne vraća.

Upravo se čita:  Hrvatica (42) zavela penzionera (74): Rekla mu da je doktorica, uzela mu 11.000 eura

Jednog dana moja je supruga otišla kod Z., prespavala kod njega i otad je počelo stanje koje traje duže od godine. Supruga je kod mene i sina dva dana u sedmici, a kod ljubavnika pet dana. U takvoj situaciji smo je čekali na kolodvoru.

20 dana zatvora uvjetno

Kad je sišla iz voza s ljubavnikom, nisam se mogao kontrolirati te sam na Z. najprije vikao, a onda mu udario dva šamara. Nisam spriječio ni sina da ga napadne, jednostavno se sve otelo kontroli tada.

Upravo se čita:  Jak zemljotres u Jadranskom moru: Postoji opasnost od "after" šokova

Ponašanje supruge je za mene vrlo bolno jer me sramoti i tu situaciju znaju već svi u mjestu te moja i njezina cijela rodbina. Sad ću biti prisiljen pokrenuti razvod braka jer se supruga očito ne može odlučiti s kojim od nas dvojice želi živjeti”, požalio se M. na sudu.

Prekršajna sutkinja proglasila ga je ovih dana krivim i kaznila s 20 dana uvjetnog zatvora te 100 njemačkih maraka novčane kazne. Osim toga, mora platiti i 150 kuna troškova postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Hadžifejzović šokirao gledaoce: ‘Ja vam odoh živjeti na Zapad. Svi idu pa idem i ja…’

Novinar i urednik Face TV Senad Hadžifejzović imao je sinoć zagonetnu odjavu Centralnog dnevnika. Naime, Hadžifejzović je najavio da...

Još vijesti za vas