Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Načelnica bh. općine nakon što je ‘zapalila’ javnost snimkom u kupaćem kostimu: ‘Kada ne sputavamo ženstvenost, žene mogu sve’

Preporučeno

U kratkom roku na svom profilu na Instagramu prikupila je više od tri hiljade lajkova.

Snežana Ružičić jedna je od trenutačno četiri načelnice u BiH. Ove godine bila je kandidatkinja za Večernjakov pečat u kategoriji “Politika”, a svojedobno je dobila i Pečat za pothvat godine. Krater na Marsu dobio je ime po maloj općini Jezero, a 2021. NASA-in rover “Perseverance” u sklopu svoje najveće misije “Mars 2020” sletio je upravo u taj krater.

Načelnica je to uspjela odlično ispromovirati te lagano privlači turiste u Jezero, za koje je tada čuo cijeli svijet.

Upravo se čita:  Počeo Samit u Švicarskoj, Bećirović zajedno sa svjetskim liderima

Međutim, ovih dana promovira i Neum, i to snimkom koja je “zapalila” internet. Iako internet u posljednje vrijeme “pale” glumice, manekenke, sportašice…, ovaj put to je pošlo za rukom i političarki. Naime, Snežana se prošetala hotelom u crnom kupaćem kostimu, ogrnuta dužim pareom u bijeloj boji, te je podignula ruke u znak zadovoljstva jer je uspjela uhvatiti barem malo odmora s obzirom na to da je Jezero postalo jedna od najaktivnijih općina zahvaljujući njoj.

U kratkom roku na svom profilu na Instagramu prikupila je više od tri hiljade lajkova. Ekipa Večernjeg lista ju je i kontaktirala nakon ove objave, a jedna od najljepših žena u politici ističe ipak da je fokus bio na Neumu, ali je i pozitivno iznenađena reakcijama.

Upravo se čita:  Vučić se obratio Ambasadi SAD u Sarajevu: Zanima ga imovina države BiH

– Pozitivno sam iznenađena reakcijama na društvenim mrežama i brzinom kojom se ova snimka širi. Voljela bih da je isti slučaj sa svim vijestima koje plasiramo. Moj profil na Instagramu je osobni, na platformi na kojoj biram plasirati sadržaj isključivo ljudskog karaktera, žene od krvi i mesa, sa svim svojim vrlinama i manama. Senzibilnost jedne žene propagiram na svoj način i smatram da ona mora biti prisutna u poslovnom kao i u privatnom životu. Tek tada, kada ne sputavamo ženstvenost, žene zaista mogu sve. Iznimno mi je važno što se opet vidi da samo samosvjesne žene podržavaju druge žene.

Upravo se čita:  Osipaju se redovi u vladajućoj koaliciji u RS-u: Nenadićeva stranka na udaru SNSD-a?

– Sezona je otvorena. Radujem se promociji naših krajeva, kako ljudskih tako i prirodnih ljepota – istaknula je uspješna načelnica za Večernji list.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas